Strani

sreda, 29. marec 2017

Voščilnica za čebelarja

Za gospoda, ki odhaja v penzijo in se bo zdaj lahko v celoti posvetil svojim čebelicam in sadjarjenju :-) Zanimivo, da  šablone jabolk nisem uporabila že ohoho časa, no zdaj pa v nekaj dneh kar dvakrat :-)

torek, 28. marec 2017

Dve "moški" voščilnici

Prva je za gospoda, ki odhaja iz kolektiva. Pšenica je povezana z njegovim delom in kitara je njegova prostočasna dejavnost :-)


Klasje je natisnjeno iz interneta, pobarvano in izrezano 

Napis najlepšega para Naj te spremlja sreča in ena mini pikapolonica za srečo.Druga je za gospoda, ki je napolnil 60 let in se ukvarja s sadjarjenjem :-)


Sezona jagod se bo kmalu začela ( no jaz moram svoj mini nasad še posaditi, saj sem lani staro gredo prekopala).

In v notranjosti še eno vedro z jabolki in napis...Čudovit dan!ponedeljek, 27. marec 2017

Izziv #182 - One layer

Pa sem se lotila izziva na Craftalnici.
Če mi je bilo težko? Jaaaa, ker sem kar odlagala šablone, in misli, kaj vse bi lahko še prilepila na voščilnico :-)


Ozadje sem ustvarila z distressi in potem uporabila nekaj štampijlk...
In krasno cvetlično čipko Najlepšega para, zato voščilnico prilepim tudi v galerijo meseca marca.
nedelja, 26. marec 2017

Metulji in mixed media


Še nekaj starih dolgov. Osnove sem imela pobarvane in sem jih ob iskanju enih drugih papirjev našla. Malce sem jih poštempljala in dodala Tinine metulje
Ta je še iz časov, ko je na Craftalnici potekal izziv Mavrica :-)In našla sme fotografijo torte  - rocher, ki sem jo naredila za praznovanje rojstnega dne Tinkare s prijateljicami. Ja sestavila sem jo jaz, okrasila jo je pa Tinkara. Malo nereda, ane? Ampak meni je prav " kulska" :-)


sobota, 25. marec 2017

Štampiljke


 Prejšnji teden so iz daljne Kitajske prišle dvojne štampiljke. V bistvu sploh nisem vedela, koliko veselja so mi prinesle. In veliko sem preizkušala barvnih kombinacij, katere tri barve bi pasale skupaj in jaaa še in še vaje bo potrebne. Nisem še čisto zadovoljna :-)

Ampak vrtnice so najlepše. Lili mi je bila navdih...


Še bom vadila, saj so nam punce na CRAFT-alnici dale en zanimiv izziv - one layer :-)Kot nalašč za odtiskovanje in kombiniranje štampiljk :-)


petek, 24. marec 2017

12. teden

Tokrat imamo pa na CCT barvni izziv. Mhmh malce nenavaden izbor barv, ampak na koncu prav super izpade, vsaj meni se tako zdi :-)Takole sem jih sestavila. Malce asimetrije, bleščic in nepogrešljivo pentljo Najlepšega para

 


To je to za ta teden, za drug teden pa še moram nekaj naštudirati :-) Verjetno bo spet kaj v teh priporočenih barvah. Naj vam na koncu zaželim še en krasen vikend, napornega delovnega tedna bo kmalu konec :-)

Voščilnico prijavljam na CCT - March colourstorek, 21. marec 2017

Grška vasica na voščilnici

Čisto posebna želja  - voščilnica za možakarja, ki je dopolnil petdeset let in je navdušen nad grškimi otoki, vasicami in seveda morjem :-)


Uf, sem se nazidala :-)Malce morskih detajlov...


In v notranjosti veliko prostora za podpise in denarno darilo za pot v... Grčijo seveda :-)
Hiške, napis Vse najboljše je iz Najlepšega para, zato lepim v galerijo meseca marca.

ponedeljek, 20. marec 2017

Album za Patrika

Kot sem že zadnjič obljubljala, je zraven albuma za Emo in Roka nastal tudi ta, v tej krasni netipično fantovski barvni kombinaciji.


Naj govorijo fotografije same zase...