sreda, 10. oktober 2018

Čestitki za 40 in 60 let

Diham na škrge pa tako sem imela vse lepo splanirano. Ampak še sem tu in še migam, včasih celo preveč, spim bolj malo, vsako drugo jutro si budilko nastavim še malce prej, da se družim s papirčki v moji ustvarjalnici. Pa rada bi še izkoristila vse te lepe jesenske dneve, rada bi se družila, rada bi uredila gredo z rožami, ki sva jo prejšnji teden čisto prekopala, odstranila vse stare rastline in zasadila nazaj, minimalistično, s kopreno in kamenčki, da bo vzdrževanja malo, oziroma nič. Rada bi se malce pripravila na prvo štantkanjem po skoraj letu dni, ki bo naslednjo soboto in rada bi sodelovala v izzivu Craft-ALNICE,ker je tokrat za europo donno in rada bi sodelovala v dobrodelnem izzivu sizzixa... uf še toliko tega :-) Plani za vikend torej so že, zdaj samo držite pesti, da spet ne pade kaj ekstra nujnega vmes :-)
Ti dve kuverti pa sta slavljenki že prejeli in jo dam na ogled še vam...
Orhideje Najlepšega para





Sizzix čipka in rožice in malce posebna kombinacija barv.







4 komentarji:

Tina Z. pravi ...

pridna na vseh frontah, tole pa tako posebnih in lepih barv!

Klara pravi ...

Uau, tale z orhidejami je res lepa! No tudi druga... Držim pesti, da gre vse po planih!

Vladuška pravi ...

Draga Hali, jaz sem utrujena že ko berem tvoje plane :) Dobra si, da vse to zmoreš. Vendar včasih je dobro tudi postati in kaj izpustiti. Jaz držim pesti, da tvoji plani uspejo, vendar ne pozabi: včasih se je bolje naspati in izpustiti tudi kakšno druženje s papirčki. :)

oldpunca pravi ...

Joj, kako zelo mi je znano tole s plani in željami! :-) Mislim pa, da ima Vladka čisto prav in se bo treba počasi navadi kdaj tudi kaj izpustiti. Ti si itak že kar preveč pridna. :-)
Kuvertici sta čudoviti, kot vedno. Obvladaš. :-)

Čestitka za dvoletnika

Za dvoletnega Naceta in njegov drugi rojstni dan. Traktor pa obvezno na čestitki :-) Galerija meseca aprila Najlepši par.