sobota, 14. september 2024

37/2024

                     Sobota je dan za izziv na blogu 52 CCT.   


                    


Moji dve, uporabljena embosirna srajčka, te res redko uporabim, ne vem zakaj, ampak je škoda, ker je učinek res lep.






torek, 10. september 2024

nedelja, 1. september 2024

IZZIV #58 - ČRKA T

 Pozdravljen september in pozdravljeni v novem izzivu v Veseli hiški. Tokrat je naša inspiracija črka T


Septembrski sponzor pa...



Darilnica Klavdija (https://www.darilnica-klavdija.si/) je več kot le spletna trgovina. Naše poslanstvo je, da ti pokažemo nove tehnike, različne uporabe materialov, ki jih že imaš doma in testiramo ter predstavimo novosti. Zelo smo ponosne, da lahko naše znanje predajamo naprej preko Ustvarjalne akademije (https://www.darilnica-klavdija.si/akademija) v obliki videov, ki si jih lahko ogledaš kadarkoli. Na našem blogu (https://www.darilnica-klavdija.si/blog/) predstavljamo blagovne znamke, materiale in tehnike, se javljamo preko FB strani (https://www.facebook.com/darilnicaklavdija.si/), IG profila (https://www.instagram.com/darilnica_klavdija/), najdeš pa nas tudi na YouTube kanalu (https://www.youtube.com/c/DarilnicaKlavdija1).


Klavdija hvala za darilni bon, 
s katerim smo si stanovalke Vesele hiške 
izbrale nekaj iz tvoje darilnice.


Darilnica Klavdija podarja naključni zmagovalki darilni bon v vrednosti 15 eur in verjamem, da bo zagotovo našla nekaj posebnega. 

Pogoj je, da sodeluješ s svojim izdelkom ter s komentarjem
 pod našo objavo izziva na blogu Vesela hiška.

Priznati moram, da mi je tale črka T "dala vetra". Ne vem ali ta vročina, ki nas spremlja že cel mesec, ali prazne baterije , nešteto stvari, ki jih je potrebno urediti pred dopustom... 
Kakorkoli...črka T: turkizna barva, torba, tovornjak, titula, turistka, telovadba, telo, torta, tenis, trnek

Ustvarila sem turistični dnevnik, z dodatkom turkizne barve, dečkom, ki ima ob sebi teleskop s katerim opazuje zvezde. Torba v ozadju čaka pripravljena, da jo mlada penzionistka pobere in začne raziskovanje tega norega sveta :-)




Še kazalo, da hitro najde strani, kjer je končala z opisovanjem vtisov preteklega potovanja...





Iz darilnice Klavdija:

Pogljete še k Majdi, Valeriji in Veani, kako je njih navdihnila črka T in vesele bomo vaše družbe tudi ta mesec v Veseli hiški.






Moški čestitki za petdeset in šestdeset let

 Čisto osebne :-) Gradbinec, gradbinec in še enkrat gradbinec :-) Električar, motorist in ljubitelj čilijev :-) Galerija meseca septembra Na...