petek, 1. april 2011

Za kolesarje

Pomlad je tudi čas, ko se otvori kolesarska sezona. Včasih sem ( smo) bili bolj pridni, ko sva še mala 2 vozila zadaj v sedežih, zdaj smo pa kolesarjenje kar malo opustili. Najprej bo potrebno v nabavo novih koles za naju, potem pa upam, se podamo spet na kakšne izlete.
Ampak tele tri čestitke so nastale nekoga, ki rad odkriva vse kotičke naše lepe deželice na kolesu. V bistvu so trije različni kolesarji na slikah, ki sem jih sprintala z interneta ( na šeleshamer) in potem pobarvala s suhimi barvicami.

En tak cestni/hiter dirkač...


Pa en takšen malo retro...


Kolesar je izrezan in prilepljen s 3d blazinicami na osnovo.

 In še en, ki rad kolesari po strmih gozdnih in cestnih poteh ...



Privoščimo si kakšen lep izlet, s kolesi ali brez! Ali pa samo uživajmo v vonju prebujajoče pomladi, med cvetovi narcis in tulipanov.

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Krasne čestitke!
Lp. i ugodan vikend.

K pravi ...

Iiiiii tudi tvoje narcise :)

Vladuška pravi ...

Kako sem tudi sama rada včasih kolesarila, pa je vse šlo v pozabo v trenutku, ko sem si nabavila avto. Lušne zadevice.

Nena pravi ...

lušni kolesarji!!! no če jaz ne bi imela takih težav s hrbtom bi si z veseljem nabavila kolo, da bi se z njim lahko vozila v službo in na tržnico
kar se pa tiče vonjav cvetlic in ostalega kar trenutno cveti sem pa jaz spet odprla sezono alergij tako da brez jutranje "modre tabletke" ne gre

Janja pravi ...

Ob takem vremenu, bo res potrebno malo prezračit kolo :)). Lepe so. Lp

Tanja E. pravi ...

Krasni kolesarji, ta prvi je pravi dirkač, he...he... LP:)

Suzana pravi ...

Pravkar sem razmišljala, da je danes dan za kolo! No, tvoja objava na blogu je le še potrdila, kakšen bo moj dan. Tvoji kolesarji so prav luštni!

Simona pravi ...

Kolo in jaz sva skregana že od prvega stika z njim. In zame žal ni pomoči. Bom pa šla hodit in malo nabirat regrat. Ter seveda vonjat pomlad.
Čestitke so lepe.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca