petek, 27. maj 2011

Rožna objava

Prijateljica Vesna me je prijazno opozorila, da je vsa vesela odprla blog, da bi pogledala, če sem kaj napisala, v miru spila kavico in šla potem po opravkih v nov dan... na blogu pa nič, ti ti Hali :-). Ampak ja, danes si bom vzela čas za objavo. Človek se mora včasih malo ustaviti, naredi tudi kaj za svojo dušo, saj se spomnite še tistega o razvajanju...
Pokažem eno čestitko za rojstni dan, zašito, kaj pa drugega...



In včeraj sem  fotografirala rožne gredice... te me letos razvajajo s svojim cvetenjem, nekaj popkov še čaka, da se odprejo...
Nekaj, meni najljubših fotk, vam pokažem , več pa v albumu







Pa recite, če ni to prava eksplozija barv...

Zelenjavni vrt letos ni za kazati... peteršilj in korenček sejala 3x - rezultat 3 peteršilji, nič korenčka, zelja, ohrovta, cvetače posadila kar nekaj - pojedla mala drobna živalca  - bramor grrrr. Rukola, redkvica, nizek fižol kar zadovoljivo, por srednja žalost, paradižnik  - minus eden, ki si ga je že privoščil zgoraj omenjeni obiskovalec mojega vrtička. Jagode počasi zorijo, bučke pa kar nekako stagnirajo. Razen dveh čajot, ki jih imam letos prvič. Ti sta bujni, mhmhm vidim zdaj, da bom moral moj mož narediti eno tako tapravo oporo ;-)


Še nekaj besed o bloggerju...
Zdi se mi da odkar sem preselila blog iz siola na blogger, ima ta kar naprej neke težave. Menda nekaj v zvezi z brskalnikom, ki se ga uporablja. Kakorkoli, zdaj bom komentirala vaše krasne bloge kot oseba :-) to pa gre. Sem zjutraj poskusila in se razveselila kot velike čokolade z lešniki... pa še mimogrede... 14 dni se te sladke pregrehe izogibam, prav ponosna sem sama nase in ob vsem norem tempu še lačna nisem preveč. No ja, edino ko se stuširam in za par minut spravim na kavč...mhmhm potem pa nastopi notranji boj: kakšen prigrizek ali kar odhod v deželo sanj.Trkam na les, zaenkrat mi uspeva tisto drugo...
Tudi fotografije po novem ne morem nalagat direkt iz datoteka, ampak preko picase....grrrr a grem nazaj na siol????

12 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Prekrasne rožice ti uspevajo, res prava paša za oči. Kar pa se bloggerja tiče pa res ima težave zadnje čase in težave so različne, res upam, da bodo to uredili. Jaz moram potrkat, da skoraj nimam težav. Uporabljam pa redno Firefox, zgleda da so največji problemi z IE, ampak tudi to ni siguren podatek, eni imajo ravno obratne probleme ;((( Se navajam na chrome, ki je googlov in tu zaenkrat še sploh nisem imela težav.

Sandra Z pravi ...

Divne boje i cvijeće :)) Sve pršti od boja ... i čestitka se odlično uklopila.
Uživaj u vikendu, lijep pozdrav :))

Anonimni pravi ...

Čestitka je baš kao slika,prekrasna je!
Imaš divan vrt, prepun boja i mirisa,uživala sam u tvojim slikama.

Ugodan vikend ti želim:)

Tanja E. pravi ...

Čudovita čestitka Hali, tole šivanje ti res leži!
Rožice na fotografijah prav pobožajo...
Sama z bloggerjem še nisem imela težav, brskalnik Firefoy. Pa že trkam...
Lepo bodi:)

Andreja pravi ...

Prekrasne rožice zašite in žive. Z blogom sem imela pa tudi jaz težave. Nič nisem mogla komentirat. SEdaj uporabljam firefox in je vse OK.

Nena pravi ...

tale tvoj vrt je res prava eksplozija barv!!!
kar se pa bloga tiče pa tudi jaz nimam za enkrat nobenih težav. razen enkrat ko nisem mogla oddat komentarja, ampak to je bilo en dopoldan...ampak TRKAM!!!!

Simona pravi ...

Kakšne krasne rožice - sešite in ta prave! Barve in fotke so čudovite.

MarikaGabez pravi ...

Vse same lepotičke.... takšne in drugačne. In en velik poklon za vse tele šivanke. Res jih znaš čudovito zašit in potem še skombinirat v celoto.

Tika pravi ...

Čudovit cvetni nasad in tudi cvetka na čestitki.

Čarobna hišica pravi ...

Krasno pikanje in prečudovit vrt, ko bom velika bom tudi jaz imela takšnega ...

Mojca pravi ...

kako nežna čestitka...
ja pa kdo bi ti zameril, da ne delaš vsak dan nove objave, ko pa lahko namesto tega uživaš ob pogledu na čudovite rožce?
ok, pustmo bramorja&c.o. :)

Creatissimo pravi ...

Imaš pa 'pošlihtan' vrt :). Krasno! Tudi jaz se te dni ne morem načudit vsem tem cvetkam, ki me obkrožajo... Uživam v soncu in eksploziji zelene in barvah.
Ja, včasih se je res treba ustaviti in zadihati, da je potem več zaleta za sveže objave in vsakodnevne obveznosti.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca