petek, 01. julij 2011

Roza, roza, rozasto

Vladka me je v eni svojih objav s svojimi krasnimi fotografijami spomnila na moje vrtnice,vrtnice, ki so malo posebne :-) Prve so že malo starejše... pred dvema letoma sem zagledala krasen, velik grm teh vrtnic pri eni zapuščeni hiši.In seveda so mi bile noro, noro všeč. Pri naslednjem sprehodu sem že bila pripravljena: majhen nož, vrečka in mož, ki je šel v boj s trnjem in mi prinesel par vejic. Iz teh par vejic je nastal že lep grmiček. Cvetov je bilo veliko a žal sem fotografirala že proti koncu cvetenja, cvetovi niso več tako lepi... Jeseni moram prestaviti še en grm hibiskusa, ki vrtnice zakriva in jim dela senco, tako da bodo drugo leto še lepše.n tole je njena mlajša sorodnica, ki je prispela iz dolenjskega konca... joj kako sem bila spomladi vesela, ko sem videla, da je začela odganjati...


Še je popkov, še me bo razveseljevala...a ni lep cvet?
In za konec petkove objave še čestitka - rozikaRozasto od začetka do konca, kaj? En lep vikend vam želim!11 komentarjev:

vesna pravi ...

Super nežna barva. Meni osebno so vrtnice kraljice vseh rož. Je pa pohvalno od moža, da ti je narezal par vejic, saj so bile od srca, kajti drugače se ne bi sprejele.

Vladuška pravi ...

Nekaj podobnega ima tudi moja mama na vrtu, le da so bolj roza-bele, krasne so. In vrtnice so res tako fotogenične, človek bi jih lahko slikal znova in znova. No, super si zaključila še objavo s to pisano čestitko.

Anonimni pravi ...

Ruže iz tvog vrta su mi divne ali čestitka i tvoji radovi su mi uvijek prekrasni i drugačiji!

Pusa i ugodan vikend.

Nena pravi ...

čudovito roza :)

klemy pravi ...

zelo lepe rozike tako tiste v naravi kot na voscilnici

Tanja E. pravi ...

Krasna roza objava, LP:)

Jana pravi ...

Roza ni nikoli preveč. :) :)

Čudovite rožice imaš in prav lepa inspiracija so ti bile za čestitko. Super. :)

flo pravi ...

roza barva rula :-))) rožice krasno cveto, voščilnica je pa pikana i :-)

Simona pravi ...

Krasne vrtnice. Res so nekaj posebnega. Rozasta voščinica mi je pa všeč.

MarikaGabez pravi ...

Čudovito rozasto -vse po vrsti.

Helena pravi ...

Lepe rozike. Tiste žive ti krasno uspevajo. Voščilnica pa je nadvse lepa.

Spremljevalci

Čestitka za upokojitev

Za gospoda, ki je delal v skladišču in vozil viličarja...Zdaj bo pa užival v penziji in se ukvarjal  s... ... kokošmi in zajčki :-) ...