petek, 21. oktober 2011

Ameriški popoldan

Ja očitno imam ta teden vsako popoldne tematsko obarvano :-) Pa seveda standardne stvari vmes.
Hvala vsem za komentarje ... ja ja delavnica na temo izkoriščanja časa bi bila dobra zadeva. Ampak kot je napisala Nataša... ko je človek v gužvi, še največ naredi. Ponavadi sem za vikend doma, bolj ali manj počistimo že v četrtek, ravno iz razloga, da ne pokvarimo kakšen dan prostega dneva s temi  nujnimi stvarmi. Mislim, kaj vse bom naredila v moji ustvarjalnici... pa se zgodi, da nisem niti malo dol za mizo, če ni nujno ( beri zadnjo sekundo izdelati kakšno darilo , čestitko za rojstni dan). Sicer pa vikend je za počitek, ane? In druženje, poležavanje pred TV, uživanje ob kavi in knjigi zjutraj, sprehod, kakšno partijo remija ali enke z mulci.
Prišla je želja po čestitki za 40. let: za žensko, tematika/asociacija na Ameriko, oblika - taka, d ase lahko podari denar. Uf, trd oreh, prečešem  vse vzorčaste papirje prvič, pa drugič... najdem tega s pop cornom in filmskim trakom - HollywoodKaj vem, nekako nisem bila zadovoljna, pa sem iskala naprej in našla tole ( kdo bi vedel od kod tale ideja, se mi zdi, da je že kar en čas naprintana v mapi)In je bilo konec še enega popoldneva, upam, da bo naročnici katera všeč.
Uživajte v vikendu, menda bo mrzel... mogoče pa uspem izdelati tudi kakšno čestitko z novoletno tematiko
 :-)

5 komentarjev:

Andreja pravi ...

Stavim na prvo☺

BojaMoja pravi ...

:) prva je zanimiva, druga pa čisto ameriška :))

Tudi jaz stavim na prvo :)

MarikaGabez pravi ...

Jaz ne stavim na nobeno. Si naredila tećko izbiro za naročnico.

Nena pravi ...

meni sta obe lušni čeprav druga morda je res bolj ameriška

Simona pravi ...

Obe lušni, če bi sama izbirala, bi se res težko odločila.

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...