sobota, 18. avgust 2012

Poročilo cART

Pa je mimo še en sejem v Celju.

Lušto je bilo, spoznala sem dve blogerki: Tanjo E in Sonjo. Se načvekala z mojima sejemskima sosedama Manjo ki ustvarja čudovite Okvirčke in Ajdo, ki pika za piko na I.
Kaj ustvarjajo vse ostale sodelujoče pa si lahko pogledate na FB strani cART, pod zavihkom slike.
Danes  nisem imela s sabo Tinkare, tako da nisem mogla veliko krožiti naokoli. Ampak 15. septembra se bomo spet "cART" - ali  upam, da bo še priložnosti za klepet in ogled.

Tokrat je sodelovala 23 ustvarjalk, imeli smo bobnarja in ustvarjalno delavnico s slanim testom. Ustvarjali so mali in veliki, roza pikica na sredini je moja nečakinja Mojca :-)



In moje stojalo z nakitom...vse ogrlice prejšnjih objav ( pa še kakšne od prej) zložene po barvah - prav mavrično je bilo... in težko - palica se je kar upognila :-)



cARTI - ike smo sonček in dobro voljo spet naročile za 15. september! 

4 komentarji:

Tanja E. pravi ...

Draga Hali, zelo me veseli, da sva se srečali, en sam sonček si, ki se zrcali tudi v tvojih čudovitih delih. Skokec do sejma, ker sem ravno imela nujno pot v Celje, mi je res polepšal dan. Prisrčen pozdravček, Tanja.

Sonja pravi ...

Super je bilo, še vedno pa premalo časa za ogled vseh ostalih stojnic in klepet. Pa še zaradi družinskega piknika sem morala after party špricat. ampak naslednjič pa ostanem :) Super je k blogom prilepit žive osebe. :)

Hali pravi ...

Tanja hvala :-)ja res se je vse poklopilo, tako je najlepše. Sonja ja after party pa drugič!

Nena pravi ...

ja super Hali je tole poročilo. imam kar slabo vest da te nisem prišla pogledat....ampak saj veš kako je z mano da se sparvim od doma :)
te pa pri meni že čaka vrečka da boš lahko nadomestila primankljaj verižic ;)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca