petek, 14. junij 2013

Prvi rojstni dan in tortice

Zgodba se je začela lani, na pikniku v parku, kjer smo se našle sorodne duše. Ideje so švigale sem in tja in 7. julija 2012 se je rodil cART. Čisto pravi umetniški sejem, prvi v Celju. Tisto vročo soboto je bilo ogromno ljudi, veliko pozitivne energije, veliko pohval, idej. Luštno je bilo.

 Ustvarjalke smo si zaželele, da bi sejem postal stalnica, vsaj v toplih dnevih, ko je narava prijazna do razstavljalcev in naših izdelkov. Tretja sobota v mesecu je postala "naša" sobota in prostor pred Osrednjo knjižnico Celje naša umetniška ulica. In ne nismo ostale same, povabile smo še druge ustvarjalke, zato je vsaka tretja sobota bolj pisana, bolj atraktivna...

... in prišla je tretja sobota v juniju, ko bo cART praznoval svoj prvi rojstni dan. Seveda se spodobi, da dobi čisto tapravo zabavo, na kateri bo polno presenečenj; delavnica, predstavitve, sladkali se bomo, imeli balone, sonček nas bo razvajal in obeta se tudi presenečenje. Zabava se bo začela ob 9. uri zjutraj in bo potekala  vse tja do 17. ure, zato lepo vabljeni. Luštno bo!

Za rojstni dan mora biti tudi torta, tudi na mojem štantku bodo, take majhne, zanimive, brez kalorij :-)









Vse najboljše cART in upam, da bo razlogov za praznovanje še veliko :-)



6 komentarjev:

moi pravi ...

Čestitke za prvi rojstni dan.
Te tvoje cupcake pa so videti res slastne.

Metuljčica pravi ...

Tole je bilo pa prav lepo prebrati, čestitke za 1. rojstni dan. Super so tvoje brezkalorijske!

Janja pravi ...

Čestitam!
Tortice so sladko čudovite :). Lp

Simona pravi ...

Bom zapisala kar isto kot pri Hrandici:
Čestitke za eno leto. Meni pa še vedno, kot zakleto, ni uspelo, da vas pridem vsaj pogledat. Mogoče pa mi uspe v poletnih mesecih. Vedno pa rada pogledam fotke, kako lepo ste se imele. In sem vam malo fauš :o), ker si želim biti zraven.

PS: tortice so krasne.

Maja pravi ...

Čestitke za prvi rojstni dan. :)
Tortice, tako vse na kupu, pa tako slastno izgledajo! Lepo praznovanje in druženje vam želim.

Tanja E. pravi ...

Čestitke res za tak odličen projekt in njegov rojstni dan! Veliko in lepo ustvarjaš, v veselje mi je pogledati, kar pokažeš na blogu, morda mi uspe tudi letos kaj priti naokoli v poletnih mesecih. Prijazen pozdrav:)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca