nedelja, 22. september 2013

Anin krst

Pa je za mano.Lepa sobota, lep obred, pridna mala Ana, ki je skozi cel obred opazovala svet okoli sebe, se tu in tam glasila, kot da nas opominja, da smo zaradi nje tam. Se čisto malo nakremžila, ko jo je župnik polil z vodo in pridno poziralia z vsemi, potem malce zadremala in potem spet bila naš mali nasmejan sonček.

Včasih sem se spraševala, kako človek zmore imeti brezpogojno rad več ljudi .Ko sem postala mama, sem spoznala, da se to da. In ko sem postala teta, je to skoraj tako, kot da sem spet mama.Taka malce oddaljena, a zmeraj pripravljena priskočit na pomoč z nasveti, se veseliti vseh drobnih korakov, nasmehov. In bila res vesela, srečna, počaščena, da so me starši male Ane  izbrali tudi za botro.

Sveča, platno za Ano...






Čestitka po Vladkinem navdihu :-) Da je bila v istem stilu kot album, ki ga pokažem v eni naslednjih objav...






7 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Se botrici tudi čestita? :-) Sem čakala tvojo objavo, ker mi je bilo kristalno jasno, da bo nekaj čudovitega, posebnega. Zelo domiselno in lepo si okrasila in "zavila" svečko. Voščilnica je prekrasna. Naj mala Ana pridno raste in naj vas vse vedno razveseljuje :-)

HRANDICA pravi ...

Verjamem, da si se počutila blaženo. V takem vzdušju so nastali tudi tvoji izdelki, ki izžarevajo vse to. Srečnica ti in mala Ana.

Tiara pravi ...

Čestitke botrici in veliko lepih trenutkov s krščenko. Si se pa zelo potrudila in ji dan popestrila s prekrasno voščilnico in vsem, kar sodi zraven. Zelo lepo :)

vilinke pravi ...

Čestitamo Botrca in veliko lepih trenutkov z Ano. Zelo lepo si vse naredila.Sveča mi je še posebej všeč,ko sem jaz postala botrca se nisem spomnila da bi jo lahko sama okrasila :)neroda pač
LP Vilinke

Janja pravi ...

Nežno in zelo lepo. Lp

Marna pravi ...

Čestitke botrca! In vse dobro mali Ani, ki je prejela nepozabne kose tvojega dela!

Simona pravi ...

Prekrasno, Čestitke botrci, pa veliko skupnih lepih trenutkov.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca