petek, 6. junij 2014

Čestitki - denarnici

Ko sem že mislila, da se bom v celoti posvetila tudi malo nakitu, mešanju barv, mečkanju fima, sem dobila še dva izziva. Ženska in moška denarnica. Nimaš kaj, najbolje, da se lotim dela takoj, saj se mi zadnje čase dogaja, da kakšno stvar kar pozabim ( jaaa itak imam tudi beležko kamor pišem in kljukam opravljene zadeve).

Moška




In rdeča za žensko



Pikice...

...in seveda rožice :-)

In noro sončen vikend vam želim. Moj bo malo delovni, malo uživaški. Jutri sem v centru Celja na stojnici; iz Ljubljane se bo v knežje mesto pripeljal muzejski vlak. Če se kdo pripelje z njim, me pocukajte za rokov, da kakšno rečemo :-)




6 komentarjev:

Mnemosine pravi ...

Mega!!
Super ideja...super izpeljano :D

Ne-Ja pravi ...

Papirnata moška denarnica - mama mia pa kje tebi ideje?! Fenomenalni sta obe :)

vilinke pravi ...

Toliko je stvari ki bi jih človek rad probal narediti sam,kot naprimer denarnica ki si jo naredila ti. Ampak če jih ne naredim takoj jih pozabim...mogoče me že daje malo skleroza :)
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

Pa da no! :-) Ko že mislim, da sem videla vse, me presenetiš z dvema čudovitima denarnicama-voščilnicama :-) Super sta. Obe.

Martina pravi ...

tebi stvarno ne nedostaje ideja i inspiracije. Super radovi.
Lp,Martina

Vladuška pravi ...

Res dobro izpadejo te denarnice. Ta vikend je bil res super in zajela sem ga s polno zlico, saj je bil podaljsan v ponedeljek (v Avstriji je bil praznik) :)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca