torek, 19. avgust 2014

Podopustniški pozdrav

Hej hoj!
Še sem živa in zdrava in srečna in baterije polne :-) Od zaključka dopusta je res že deset dni, a enostavno ni bilo časa za blog in objave. Tudi za komentiranje vaših novih objav, izdelkov. Upam, da do konca tedna nadoknadim tudi to :-)

Dopust je bil... fajn kot zmeraj. Pašman, preverjena destinacija, stalni gostje, mir, to kar najbolj potrebujemo. Zadovoljni otroci, zadovoljni starši, kičasto, nimaš kaj. Nekajkrat nas je dež malo uspaval in fasciniralo nas je temno nebo, strele...



In letos smo jo mahnili iz morja še malo na potep. Po dolini Neretve do Mostarja, dva ni prespali v Sarajevu in se počasi vrnili proti domu. Ljuba moja posteljica, sem jo že kar malo pogrešala :-)



In potem štart v službi in priprave na cART, ki se je zgodil v soboto pred knjižnico v Celju. Po petkovem dežju, smo se prebudili v sončno jutro in krasen dan je bil. Veliko obiskovalcev, prijetna druženja, klepeti.


Kot zmeraj me takšni dnevi napolnijo z energijo in zato že pridno ustvarjam. Po dolgem času sem malo mečkala fimo.


Naj bo dosti za danes, jutri pa naprej v nov dan :-)

9 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Branka res ne vem kako tebi vse uspe - očitno imaš 10 rok :). Vidim, da ste imeli super dopust, sejem pa je zagotovo bil uspešnica.

Tanja E. pravi ...

Naj polne baterije in sreča trajajo, da bomo spet lahko spremljali nize tvojih odličnih serij krasnih izdelkov, lepo bodi:))

Adrijana Knez pravi ...

Čudovite fotke iz dopusta in sejma. Hvala bogu za nafilane batarije ;)))), saj sem že pogrešala tvoje objave!!!
Branka...dobrodošla spet med nami ;)))
Lep dan ti želim, Jana

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Dobrodošlica tudi z moje strani. Ja, kar fejst šiht je ta spletni dnevnik in komentiranje vseh. Ma, človek tudi na dopust ne more iti, da nima slabe vesti, ker tisti dan ni pogledal, kaj novega se je naredilo pri "sosedovih" puncah. Tudi sama imam še kar nekaj "starih" objav za pogledat in počvekat.
Me pa veseli, da si si napolnila baterije, vidim pa tudi, da jih že veselo prazniš. Si že v ustvarjalnem naletu. Mečkanje fima opravljeno z čisto deset. čao

Danica pravi ...

Ti si fenomen :) iz morja direkt na sejem! Kapo dol dekle, jaz te enostavno občudujem.
Zopet bo lepo prebirati tvoje objave, ki jim včasih kar "težko" sledim :)) saj se dogajajo z nadsvetlobno hitrostjo.
Lp Danica

Vladuška pravi ...

Smo te ze pogresali, ampak vem, da pri tebi zatisje na blogu zagotovo ne pomeni, da zdis kje v kaksnem kotu. :) Ti si namrec vedno polna energije in vedno uspes iztisniti iz dneva polno stvari. Lep dopust ste imeli.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

No, to pa so polne baterije, komaj ste prišli domov pa že čaraš tako lep nakit! Ste pa naredili zanimiv podaljšek morja. V Mostar, ej nazadnje sem bila tam, ko je še stari most stal, kje je že to ...si mi prebudila ene lepe spomine :))

Martina pravi ...

Kao što su cure već rekle, uvijek puna elana i uvijek nešto novo kod tebe nastaje. I ja se pitam kako sve to stigneš. :). Prekrasan nakit je nastao.
Lp, Martina

Hiška iz papirja pravi ...

Krasne dopustniške fotke, mi delajo skomine po morju, čeprav še ni dolgo, odkar sem bila tam :) Lepo si oblikovala fimo, super nakit!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca