petek, 3. april 2015

Album za 18 let

Tole je bil projekt prejšnjega tedna. Konkreten projekt, po albumu za našega osemnajstelnika , sem tokrat izdelala še album za polnoletnico od moje prijateljice.




























Še čestitka...
 In skupaj...


Dodala sem nekaj praznih izrezkov, da je mami napisala še kakšno spremno besedilo, na prvi strani posvetilo. Mami in hči sta bili navdušeni in slavljenka ganjena.

Ker sem uporabila kar nekaj šablon Najlepšega para, prilepim album v galerijo meseca aprila.
Lepe praznike vam želim...

6 komentarjev:

Renata pravi ...

Hali, kapo dol! Album je perfekten, izdelan do potankosti, barvese skozi cel album enakomerno prelivajo. Vsi dodatki so prefinjeni. Tinine šablone, si uporabila na tako različne načine, in jih setavila v celoto. Da sploh nevem, katero šablono naj naročim prvo.Še enkrat, album je poseben, verjamem, da je bila vesela. Tudi jaz bi bila.

Mojca pravi ...

Uau zelo je lep! toliko truda je bilo vloženega vanj, se vidi in krasno voščilnico si naredila za zraven. lp

oldpunca pravi ...

Bravo! Tole je pa bil res velik zalogaj. :-) Čudovito si sestavila in okrasila album in ga prelepo dopolnila in uskladila z voščilnico.

Zvonka pravi ...

Prekrasen album si izdelala in slavljenka je bila res lahko navdušena, ti pa si vložila veliko časa in truda.

Ne-Ja pravi ...

tole pa je bil velik projekt - kapo dol! Čudovit je in ni čudno da so bili vsi zadovoljni :).

Tina pravi ...

Hali, to je bil pa velik zalogaj...Tako zelo lepa je prav vsaka stran! Ampak fotografije izrezane v srca...tega se ne bi spomnila v tisoč letih! Krasno!!!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca