torek, 14. april 2015

Črno-bela zloženka

Čeprav tole ni ravno moja barvna kombinacija, mi je bil končni izdelek noro všeč. Sploh, ker sem delala za osebo, ki jo poznam, ki obožuje črno in je bila prva misel, ko sem dobila naročilo - nekaj v elegantno črno-beli kombinaciji. Vse skupaj sem potem popestrila s kristalčki in srebrnimi dodatki.

Izdelala sem škatlico...


In v notranjost pospravila čestitko - zloženko...

 Čestitka...



Prva stran in druga...

 In potem Pavčkova pesem Ne bojte se življenja...



In zadnji dve strani...




Prejemnica je bila vesela, jaz sem neznansko uživala v izdelavi in komaj čakam, da izdelam kaj podobnega. Čaka me izdelava ene poročno/krste čestitke v vijola.Po moje bom ubrala kar tole varianto, ker je res nekaj posebnega...

11 komentarjev:

*Urška* pravi ...

Tako pridno izdeluješ voščilke,da te komaj dohajam :)Ta je res nekaj posebnega in ne dvomim,da je bila prejemnica navdušena.
LP,Urška

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojej, tole pa je izdelek in pol. Eleganten, dovršen. Waw. Glede na to, da tudi sama obožujem črno barvo, je bila tudi tvoja naročnica več kot zadovoljna. čao

Unknown pravi ...

uuuu nobel:))) lepa crno bela:)))

Vladuška pravi ...

Tole pa si se res zelo potrudila in je res nekaj posebnega. Se vidi, da si uživala pri njeni izdelavi od prve do zadnje strani. In črno-bela kombiancija je res zelo elegantna.

helena pravi ...

Vauuu, noro dobra kombinacija in tako zelo elegantnega videza.

Mojca pravi ...

Uau tole zgleda krasno! polno enih dodatkovi, zato še posebej izstopa. lp

Ne-Ja pravi ...

Glede na to, da je to tudi "moja TOP" kombinacija sploh ni dvoma da je komplet fantastičen. Všeč mi je kao si vse skupaj zapakiral ain popestrila s srebrnimi dodatki :)

Janja pravi ...

Krasna je. Tako lepo si jo sestavila. Lp

vilinke pravi ...

joj kakšna krasotička ;) bravo mislim, da ti je ta čestitka zloženka pisana na kožo ;)komaj čakam še kakšno ;)

oldpunca pravi ...

Noro dobro! Tako škatlica, kot zloženka, sta za čudoviti in elegantni. Res krasno darilce, vredno vse pohvale in občudovanja.

Martina pravi ...

predivno. Divan elegantan poklon. Meni se i boje svidjaju.Fenomenalno.
Lp, Martina

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca