Strani

sreda, 07. oktober 2015

Poroka Mojca in Tadej

Včeraj sem že namignila, da bo danes spet ena poročna objava. Malce tudi "moje poroke". Poročil se je namreč sin naših dobrih prijateljev.

Začelo se je vse skupaj konec avgusta, ko sta mlada dva oznanila: Ohcet bo!In potem mrzlične priprave, predvsem družine. Mesec dni za organizacijo poroke doma, pod šotorom ni enostavna zadeva.  Jaz sem izdelala vabila po željah in zahvale v katere je fotograf vstavil fotografije.Poročna vabila, zahvale in album so bili darilo mladoporočencema. Zanimivo, da sem v zadnjem mesecu ustvarila dva poročna albuma v modrih odtenkih...


Lainščkova pesem...


In v notranjosti 10 listov, kamor bosta nalepila najljubše fotografije in zapisala misli...Izdelala sem še eno čestitko, ki jo je podarila prijateljica... Seveda v njunih barvah ;-)
Poroka je bila pravljična. Po jutranjem dežju se je naredil krasen jesenski dan: sonce, toplo, fotoseansa on jezeru je bila zadetek v polno in potem žur do jutranjih ur.
Nevesta je rekla: bilo je točno tako kot sva si zamislila. Vsa organizacija, lovljenje zadnjih minut pri urejanju se je obrestovalo, nič ni šlo narobe... Potrjujem, res je bilo lepo, romantično, vintage in veselo. Vse tiste svečke ob poti, srčki z željami svatov na brezovih vejah, dekoracija, prekrasen ambient v šotoru...

Naj ljubezen traja večno...


9 komentarjev:

Tanja E. pravi ...

Mmmm, kako si pa tole lepo ustvarjala, kar potopila sem se v objavo in skupaj z zadnjo fotografijo videla, da si res povsem ujela idejo mladoporočencev. Gotovo sta bila zelo vesela tvojega darila, prelepo, LP:)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

zelo, zelo lepi izdelki.Elegantni in nežni, tako čisti in prefinjeni vsi po vrsti. Zelo veliko dela si vložila in jima podarila res lepo darilo.

Zvonka pravi ...

Krasno si vse pripravila za mladi par, vabila so mi še posebno všeč.

moi pravi ...

Krasno darilo za mladoporočenca.
Vso srečo na njuni poti.

Tina Z. pravi ...

obojne poročne kombinacije so mi všeč, res so nekaj posebnega, vsaka zase, tako vintage kot modra. zelo elegantno.

Helena pravi ...

Uh, kako si se potrudila. Pridna ...
Vse je čudovito.

Vladuška pravi ...

Zelo lepo si tole naredila, Hali. Se vidi, da si delala za tebi ljube ljudi.

oldpunca pravi ...

O, kako lepo si vse naredila! Čudovita modro bela zgosba je nastala. Kuvertice za fotografije so super ideja. Zelo domiselno in zanimivo.
Naj mladima ljubezen cveti vse življenje!

helena pravi ...

Joj, kako si bila pridna in svoje delo vrhunsko opravila.