Strani

sobota, 19. marec 2016

Srečanje in čestitka za štiridesetletnika

Petek je mimo. Komaj sem ga čakala. Skupaj s še nekaj ustvarjalnimi prijatlejicami, smo se odpravile proti Ljubljani, kjer sta Andreja in Maja pripravila srečanje.
Vse je bilo po planu, obisk trgovine Rayher, objemi, klepeti, spoznavanje. Veliko nas je bilo, bilo je glasno kot v panju. Same pridne čebelice smo bile. Večinoma blogerke. In že s plani za naslednja snidenja, saj nismo mogle vsaka z vsako klepetati, razpravljati o temah, ki nas zanimajo, se smejati...
Hvala za vsa darilca drage moje, hvala Rayherju za popust in trak s sovicami
Moških tokrat ni bilo zraven. No ali pa smo kje čakali svoje ustvarjalke, lepo potrpežljivo, kot se spodobi, vam pokažem pa eno vočilnico za štiridesetletnega mehanika. Današnja sobota je bila delovna. Sonce nas je zvabilo ven, okna so pomita, prvo martinčkanje ( in malce dremeža) na ležalniku je opravljeno. Pomlad je fajn :-)

13 komentarjev:

moi pravi ...

Res je bilo lušno in upam, da se kmalu spet vidimo.

Damjana pravi ...

Super je bilo Hali in hvala tudi tebi, ker si prispevala k popustu v Rayher-ju (oz. ga spogajala). Moja vrečka je bila zeloooo težka ob odhodu.
Voščilnica pa kot se za mojstra spodobi. Čudovita je, ključa izgledata kot prava.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Res je bilo lepo
Čudovita voščilnica za Aleša
Lp Tamara

Jasmina pravi ...

Hali hvala za družbo, tudi na poti. prijetno je bilo v družbi ustvarjalk. Tale voščilnica je pa super izdelana, všeč mi je kako si orodje izdelala iz osnovnih likov.

Cvetoči travnik pravi ...

Sem vesela, da je bil petek uspešen in vsem v zadovoljstvo:), prav tako pa je tvoja voščilnica za mehanika taka, da bo na njej našel prav vse, kar pri svojem delu potrebuje:) - no skoraj vse:)) Lep pozdrav, Andreja V.

Helena pravi ...

Super, ker ste se imele fajn in veselo družile.
Tvoja voščilnica za 40-letnika je enkratna.

Klara pravi ...

Res je bilo enkratno druženje. Čestitka je zelo lepa. :-)

Mojca BOŽIČ pravi ...

Žal žal žal...naj kaj drugega dodam...pa jok z debelimi solzami..drugič, ni vrag, da mi ne bo uspelo...še kar nekaj vas je, ki vas ne poznam...upam, da kmalu.
40-letnik, ...brez mehanikov na tem svetu ne gre, lepo si upodobila njegov poklic in "francoza sta zelo pristna.čao

oldpunca pravi ...

Petek je bil dan, ki bo ostal za vedno v spominu. :-)
Mehanik je dobil zelo lepo čestitko. :-)

Andreja L. pravi ...

Verjamem, da ste se imele lepo in rekle marsikatero "ustvarjalno" :-))
Voščilnica za slavljenca je zelo lepa.

Vladuška pravi ...

Ta vikend je bil poln presežkov in naše srečanje je bilo eno izmed njih. Zelo sem vesela, da sva se videli tudi v živo in na kratko poklepetali. Kot pa praviš, potrebovale bomo še vsaj nekaj srečanj, da pridemo s klepetom na zeleno vejo :)

Tina Z. pravi ...

hvala tebi za popust, krasno druženje in se vidimo spet, upam, da kmalu :)
voščilnica pa super, tole s temi ključi je zadetek v polno!

Hiška iz papirja pravi ...

Hali, res je bilo nepozabno, sodeč po vsej evforiji bi morale imeti takšno srečanje enkrat na mesec :))) Se ti moram še posebej zahvaliti za darilce, totalno si zadela moje barve, ogrlica mi je ful všeč in prav rada si jo nadenem - HVALA! ♥ Si pa tako simpatična in nasmejana, da si kar težko predstavljam, da si kdaj slabe volje (a sploh si kdaj??) :))))) Fajn te je bilo spoznat!