četrtek, 28. april 2016

All starke za petdeset let

 Na hitro ena objava, kot sem morala na hitro stuhtat kaj umestiti na voščilnico za petdesetletnico. Kar nekaj izhodišč mi je dala naročnica, jaz sem pa izbrala all starke ( ki jih je tudi v resnici mladenka dobila).


Že pred ohoho časa mi je izrezke copat poslala Polona. Sem bila prepričana, da so takooo zakomplicirane za sestaviti, da se jih nisem lotila. Ampak kar gre :-)

 

Prostor za evrčke 

In evo, počasi grem dopustu naproti ( saj bom doma, vendar bo tako zelo pasalo).
Uživajte, čeprav je vreme bolj za zimske počitnice... uboga drevesa in grmičke sta naša fanta včeraj reševala kar nekajkrat :-( 

10 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Tele All starke so čudovite in tako realistične. Super šablona. Polona pa ful prijazna, da jih "deli" naokrog ;-) Moram pa reči, da si me presenetila z uporabo čipke v kombinaciji ampak izpade prav fajn. Super voščilnica za mladenko po srcu ;-)

Damjana pravi ...

Ja, all-starke voščilnico imam tudi jaz še v delu, vendar sem glavni del že dokončala. Meni so tudi vrhunske. Zelo lepo si jih skombinirala z vsem in gospa (mladenka) bo zagotovo navdušena.

Goga pravi ...

He he, All starke so generacije, ki sedaj srečujejo Abrahama prav gotovo zaznamovale. Tamladi pa mislijo, da je to sedaj neki ohh in sloh. Takrat je bilo, ker si jih moral švercat čez mejo ;). Krasno si jih ukomponirala v tole Tinino čipko, super jo uporabiš in prav zato me je začela mikat.

Zvonka pravi ...

Martina, enkratna je, res, pike, pa še v moji barvi, pa čipka je tako zelo lepa, da ne vem, če ne bo pristala tudi pri meni, tako kot pri Lili in seveda boš kriva ti. Lp

Zvonka pravi ...

Sem bila tako navdušena, da sem komaj zdaj opazila, da so pike na podlagi.

Renata pravi ...

Čudovita voščilnica. Tudi mene si obsedla z Tinino čipko. Tako lepo jo uporabljaš, da je tudi mene že začela mikat.

Papirnate radosti pravi ...

Hahhaha ja tale Polona je res čudna da je šablono prodala ha :P krasno kombinacijo čipk in mladosti si ustvarla <3

Helena pravi ...

Čipke in alstarke so res zanimiva kombinacija. Ampak si jih kar predstavljam v živo: takšne rdeče alstarke in kakšna oblekica iz 50-tih let, ki ima ob robu krila všito belo čipko. Super lepa voščilnica.

Danii pravi ...

Čudovita škatlica :-)
Tele all-starke imam tudi jst že zlepljene skupaj, a jih moram še na čestitko spravit :-)
Lp Danii

vilinke pravi ...

Zelo lepo škatlico si naredila.
LP Vilinke

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca