četrtek, 21. april 2016

Pujsa Pepa za Mašo

 Za Mašo izdelam voščilnico vsako leto. Letos je bila želja za pujso Pepo. Lani za deklico z vozičkom, predlani z muco in za prvi rojstni dan je bil mali medo :-) 

Izdelala sem tresočko, s perlicami, številko 4, sequinčki


V notranjosti zastavice in izrezek z romantičnimi kvadrati Najlepšega para


In včerajšnji hitri pohod z mojo deklico do drevesne hišice. A ste vedeli, da imamo v Celju nad Mestnim parkom čisto pravo hišico na drevesu?



In še to: ta teden me je pustil najprej na cedilu "novi", moder sizzix. OK imam tastarega črnuheca popravljenega, za silo bo, ta čas, ko rešijo reklamacijo novega. Opa nastal je problem, po 3 dneh, je upešal tudi ta. Mmhmhm trenutno je v popravilu pri sodelavcu ( ležaj), ker imam možička dalj časa službeno odsotnega in držite pesti, da ga spravi v pogon. Jaz brez te vražje napravice sploh ne morem več :-) Sem pa seveda šla tudi v raziskovanjem nabave novega in se začudila, kako je lahko skoraj 50 evrov višja cena kot je bila pred letom in pol, ko sem ga nazadnje kupila? Ampak ja, ni normalno, da po dobrem letu uporabe ne dela več ( enostavno je bilo zmeraj manj pritiska med valji in na koncu sploh nič ni odrezal) Je zdaj toliko boljša kvaliteta? Bom vesela kakšnega vašega komentarja, izkušnjo tudi na to temo...
 

5 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Saj veš kako pravijo za ženske...stara koka, dobra supa. Pri teh mašincah je po mojem isti šmoren. Upam, da zrihtaš, jaz pa upam še naprej...da bi moj črnuhec še dolgo dolgo zdržal. Je že upihnil 10 let.
Pa tresočka je krasna... Pujsa Pepa je pa itak zakon. čao

moi pravi ...

Super tresočka, strojčki pa so po moje vedno slabši in bi radi, da si vsako leto omislimo novega :(
Držim pesti, da bodo popravili oba.

Andreja pravi ...

Super tresoča se Pujsa Pepa :-)) Lepa in prikupna voščilnica.

Janja pravi ...

Čudovita voščilnica.
Držim pesti, da se s strojčkoma vse dobro reši. Saj, ko jih 1x imaš, brez njih ne gre. Lp

Damjana pravi ...

Zelo lepa tresočka in Pujsa Pepa je tudi pri nas zakon. Joj, Hali, upam, da čim prej dobiš iz popravila Sizzix-a, saj si kar predstavljati ne morem, kako bi jaz brez njega.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca