torek, 19. april 2016

Za dva Abrahamovca

 Za ljubitelja motorjev...

 
 

In avtoprevoznika z zelenim tovornjakom...na podoben način, kot je bila pred kratkim narejena za kolesarja 

Aja se čudite zakaj je v naslovu za dva Abrahamovca in potem 40 na znaku? Zato, ker so me male sive celice spet pustile na cedilu, listka ni bilo pri roki, potem pa pozabila preveriti. Tako da znak bo izdelan nov, s številko 50 :-) 


 

11 komentarjev:

Valerija pravi ...

Obe sta zelo lepi. Meni osebno za odtenek bolj druga, ker je v takih naravnih barvah.

Vladuška pravi ...

Tematske voščilnice so ti res zelo blizu in obe si odlično skombinirala.

Janja pravi ...

Zelo lepi voščilnici. g. Franci, bo prejel dober stroj :). Tovornjak pa je tako lepo zelen in še tako lepo si ga umestila v naravo. Lp

Unknown pravi ...

uuuu tale coprska je super hihih:)))
ker midva s coperjem tudi kolovrativa:)))

Damjana pravi ...

Ja, te z motorjem bi bila pa tudi jaz vesela (takšna navdušenka kot sem), no, pa druge z zelenim poltovornjakom tudi, ker si ga vključila v tako lepo gozdno jaso, ki pričakuje 40 oz. 50-letnika. Obe sta vrhunski.

Goga pravi ...

A dej no, veš kok je tole krasno. Tadrugo sem že pohvalila, prva pa top, mi je zanimivo koliko motoristov je letos Abrahama srečalo <3.

Helena pravi ...

Super mašinca je na prvi voščilnici in lepo si ujela kovinski izgled.
Tudi druga je krasna.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Super lepi sta obe in čisto v tvojem stilu ;)

Cvetoči travnik pravi ...

Obe sta tematsko super izpeljani in vsak bo dobil to, kar ima najraje:). Da si pa enega pomladila, pa tudi verjetno ne bi imel nič proti:)) Lep pozdrav, Andreja

Renata pravi ...

Mislim, da se slavljenec ne bi branil 40 namesto 50-tice. Se zgodi.hahaha Obe sta mi zelo všeč. Prva v easel varianti, voščilo se lepo poveže z verzom in zaključi z imenom in številko. Druga me pa kar popelje v naravo.

oldpunca pravi ...

Nekaj je bilo v zraku ta teden, ki je nažiralo male sive celice. :-) Tudi meni je zmanjkalo filma in sem pozabila izdelati žepek, pa sem potem naslednji dan v službi lepila. :-)))
Super si ustvarjala. Obe sta zelo lepi.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca