torek, 26. april 2016

Za mojstra in njegovih 30

 Včeraj še na morju, danes že na kopnem :-) Tri dni, dovolj za napolniti baterije - tradicionalni družinski babji vikend. Prav luštno smo se imele ženske od najmlajše triletnice do mene najstarejše he he. Vreme je bilo sicer bolj tako , tako, a vseeno smo čofotale po bazenu, se peljale z vlakcem in uživale skupaj.

 
 

In včeraj na povratku obvezna kavica n sladoled v Cacao :-) 


In tu je čestitka za tridesetletnika, ki je tako fajn popravil roza-črnega sizzixa :-)
 

 

Tako, danes bolj na kratko, uživajte v praznikih/počitnicah. Jaz sem veselim ustvarjanja, kar nekaj projektov me čaka na mizi v ustvarjalnici :-) 

9 komentarjev:

Klara pravi ...

Lepe slikce...uživanja na morju ni nikoli dovolj. Še meni ne, ki tukaj živim. ;-p
Voščilnica je zelo lepa.

Damjana pravi ...

Oh, mi smo pa morje kar odpovedali zaradi predvidenega slabega vremena. Pa mi je kar malo žal. Morski zrak bi tudi nam zelo koristil (astmatik in dva alergika v hiši). Čestitka je, kot se za mojstra spodobi, vrhunska. Si pa res zasluži le najboljše, če je tako dobro popravil Sizzixa. Pozdravček. D.

Cvetoči travnik pravi ...

Čist verjamem, da ste na morju uživale:), spremembe so dobrodošle. Da ti je pa 30-letnik popravil tvojega Sizzixa pa tudi ni čudno, saj je imel več kot dovolj orodja na razpolago:)))Lep pozdrav, Andreja

Unknown pravi ...

superca:))) morje mislin:)) a ne kako nuca:))))
lepo si tole ušpicila:))

vilinke pravi ...

Saj prav treba je malo odklopit in uživat. Voščilnica pa je za prave mojstre.
LP Vilinke

Martina pravi ...

Kako super, da se ženskice zberete. Po fotkah in opisu se vidi, da ste se imele res fino. Pa prava moška voščilnica, krasna je.

Vladuška pravi ...

Super za polnjenje baterij in uživaj v praznikih. Lepo si naredila tole za mojstra.

Renata pravi ...

Oh, morje...Bi rabila en odklop. Prava mojstrska voščilnica.

Papirnate radosti pravi ...

Čudovita voščilnica. Bila sem res vesela in počaščena, da si me obiskala na moji poletni rezidenci kot jo je poimenovala Vanči :) upam da čez 14 dni ponoviva :)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca