petek, 6. maj 2016

Za čebelarja in vrtnarja

Še dve moški, tematski. V bistvu je za moške super, če imam kakšno iztočnico: hobi ali poklic, s katerim se slavljenec ukvarja.
Tale je bila za čebelarja:

 
 
Tudi v notranjosti so pridne čebelice :-)

In tale je bila za sedemdesetletnika, ki ima rad rože in naravo. Jap, v obliki čokoladnice ... spet... no namesto čokoladnice lahko v žepek dodamo kakšna semena ali morda kakšen mali priročnik o sajenju ali vrtnarjenju. Velikost žepka pač prilagodimo knjigi. 

 

Čebelarsko prijavljam tokrat v Craft-alnico, kjer želijo embosirano ozadje.
 
  

8 komentarjev:

Irena pravi ...

Kako pa je ta ljubka! Komplimenti!
I.

Andreja pravi ...

iijoj kako lepa voščilnica za čebelarja :-)) Super si jo sestavila in izbrala krasno reliefno ozadje. Tudi ta druga tematska je zelooo posrečena.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Damjana pravi ...

Prav luštni sta. Prva kar diši po slastnem medu, na drugi pa slišim ptičke, ki pojejo in vabijo pomlad, da dokončno pride v pravi podobi v naše kraje.

oldpunca pravi ...

Tematske voščilnice so ti pisane na kožo. :-) Obe sta zelo lepi in domiselno sestavljeni.

vilinke pravi ...

Lepe in pisane.
LP Vilinke

Goga pravi ...

Pa iiii, kok ti tele tematske fajn nardiš. Še dobro, da imam koga kopirat, ker jaz sem pa tu čist mrzla. Tale za čebelarja res zmaga, super si ustvarila ozadje in sploh vse.Pa prosojna krilca čebelic. Top ni kaj.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Cvetoči travnik pravi ...

Obe sta luštni in super si obema na voščilnici prikazala njuna hobija. Čebelarjeva ima super ozadje in pridne čebelice:))) Hvala, ker z nami ustvarjaš v CRAFT-alnici. Lep pozdrav, Andreja

Tanja E. pravi ...

Čudovita in domiselna je tale tvoja voščilnica, hvala, ker deliš v CRAFT-alnici, lp, T.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca