ponedeljek, 27. junij 2016

Citat v okvirju

Sošolci in sošolke mlajšega sina so se dogovorili in izbrali, da bodo letos svoji razredničarki podarili citat v okvirju. Izbrali so citat, izbrali so barvo okvirja. Jaz sem naročila in bila prav žalostna, ko je darilo prišlo, saj še zdaleč ni vredno cene, ki so jo otroci plačali ( nekaj čez 18 eur s poštnino vred). To pišem zato, ker ustvarjalke po navadi ne znamo dovolj ceniti svojega dela in postaviti ceno svojim izdelkom..
Takole je tole izgledalo ( zraven za primerjavo kuverta 12x18 cm)




Da sem vse skupaj malce poživila, sem dodala jagode Najlepšega para, zato dam zahvalnico v galerijo meseca junija.



In seveda zahvalo...



 
  

In takole je potem izgledalo vse skupaj... 
  


Žal mi je bilo, da nisem sama naprintala citata ( sem vseeno mislila, da je kakšna pikica grafičnega oblikovanja vključena v to ceno) in bi mulci za 18 eur šli raje na sladoled in bi se malce podružili :-) Vsaka šola nekaj stane, zato drage moje, cenite svoje delo, preštejte minute in ure svojega dela in vsaj delček tega upoštevajte pri postavitvi cen. Ampak ja, užitkov pri ustvarjanju in potem zadovoljstva pri prejemnikih, ko dobijo določen izdelek, se ne da ovrednotiti in  pomenijo največ...

  

11 komentarjev:

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joooj, pa jaz sem čisto zgrožena!!!! 18 eur za TOLE?! To pa je cena, ni kaj. In kako si krasno predelala to žalost od okvirčka, da je prav zasijal! Skupaj z voščilnico pa je potem res darilo kot se šika in zelo lep spomin za učiteljico.

Vanči Ustvarja pravi ...

katastrofa od katastrofe ... sej smo se v živo že o tem pogovarjale, sam si nisem predstavljala, da je tako hudo. Eni se pač zelo cenijo. Super si to dodelala in dodala tisto vrednost, ki je manjkala v 18€.

Helena pravi ...

Ojej, kako navita cena. Upam, da jim hitro zmanjka odjemalcev. Za drugič veš, da boš raje sama sprintala in naredila kaj podobnega. Še sreča, da si citat in vse skupaj malo poživila. Voščilnica bi potemtakem morala biti 30,00 €! Čudovita je!

Renata pravi ...

Krasno si izpopolnila praznino. Neverjetno kakšne cene imajo za prazen nič.

Vladuška pravi ...

Ne moreš verjet :( Ostajam brez besed. Dobro si vse ksupaj poživila z jagodami in skupaj z voščilnico je sedaj lepa celota.

Tina Z. pravi ...

kriminal, ampak zdaj pa izgleda profi in tvoja zahvala mi je tako všeč!

Špela pravi ...

OMB, resno? Kaj so na zlat papir naprintal in to z zlatim tiskalnikom :O Prou zgrožena sem kolk eni enostavno nimajo sramu zaračunat lufta... Ja, me pa tuhtamo, če pa le ne bo 5€ preveč. Jaz sem okvirček kupla sama (3,2€) in ker mi je na domačem tiskalniku zmanjkalo modre barve, sem dala naš oblaček printat. Print na fotopapir nas je stal 1€, velikost 15x20cm. Krasno si popestrila vse skup ;)

oldpunca pravi ...

Eni res znajo prodati meglo! Škoda, da so mulčki nasedli. :-( Krasno si obdelala citat. Tudi zahvalnica je prva liga. Všeč mi je tvoje razmišljanje, da je nasmeh in zadocoljstvo naročnika več vredno, kot ves denar tega sveta. Še posebej, če je ustvarjanje hobi. :-))

Nena pravi ...

Hali takega prodajalca bi bilo treba prijavit zvezi potrošnikov...to je absurd
še dobro da si vse skupaj popravila ker drugače takega sropucala ni dat za iz rok :(

Tina pravi ...

Hali...sem morala dvakrat prebrati, da sem verjela. Sreča, da si ti vse skupaj oplemenitila s srčnostjo in ustvarjalnostjo. Tako je vse skupaj čudovito, sicer pa bi bila ena velika žalost...

Keti's Projects pravi ...

No, jaz tudi nimam besed. Zelo drag okvir! Še dobro, da ima sine iznajdljivo in ustvarjalno mamo, ki je rešila zadevo. Jagode so super!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca