petek, 11. november 2016

Praznične voščilnice 5

 To zgodbo in ta post bi lahko napisala že lani. Saj mi je že lani Polona prijazno izrezala tale Tinin venček z zvezdicami. Pa so ostale v kuverti in počakale do letos. In vsa pametna sem uporabila obojestransko folijo in bleščice. Hmhmhm ni bila najboljša odločitev, saj bleščice niso prišle lepo do izraza. So pa prav krasno prišle do izraza na moji obleki, laseh in sem se prisvetila en dan v službo kot čisto tapravo novoletno drevo :-) Tako sem morala vseeno uporabit papir z bleščicami :-)


Uporabila sem tradicionalne božične barve - zelena in rdečo...


Nastala je ena mini serija...
 

Rdeče zelena in zeleno rdeča...
 

Svečnik je pa iz Tedija, je zadnjič kar skočil v košaro :-)
 



In naša Tina je včeraj imela krasno delavnico v Ryherju in srečala sem nekaj ustvarjalk in se veselim srečanja 26.11. in evo moja zaobljuba, da ne kupim nič prazničnih stvari je splavala po vodi. Človek mora imet Tinino smreko doma in bleščice tudi... in danes sem na hitro oddala še naročilo za snežinke in napis. Brez teh stvari ne more nastati nobena praznična voščilnica več :-)
Saj me razumete...in komaj čakam 26.11. ko nama Tina in Vladka pokažeta svojo mojstrovino ( za katero sem že napisala pismo Božičku)

Krasen Martinov petek :-)

7 komentarjev:

moi pravi ...

Poznam to, največ bleščic je naokoli in ne na lepljivem traku ;)

So pa zelo lušne te tvoje bleščeče zvezdice ;) Krasna serija.
Tudi jaz komaj čakam.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

A bejš no, tudi tebi stvari kar same skačejo v košarico???? Kar se pa bleščic tiče, glavno je, da jih bo naslovnik videl, saj so itak vse stvari lepše v roki, kot pred objektivom.
Tud jaz že komaj čakam 26., da se končno vidimo...polovico jih že poznam, pol jih pa še bom....
Pisat dedku Mrazu sem pa pozabila....vidiš no, hvala, ker si me opozorila....(glede na moj priimek imam občutek, da se bom morala kar sama obdarit:-))...

Vladka pravi ...

Krasna serija voščilnic je nastala :)

Tina Z. pravi ...

ja, tole z bleščicami je takšen problem pri meni, da se jih najraje sploh ne lotim, zato imamm pa polno papirja z bleščicami.
no, tvoja serija je spet izpadla fenomenalno - tradicionalno in lepo!
in seveda velik hvala za včeraj!

Nataša pravi ...

Vau, kako so lepe. Ta šablona mi je ena izmed najlepših. Tako lepo vas je bilo videt in komajjj čakam 26-11-2016, da se ponovno vidimo :)

oldpunca pravi ...

A tudi tebi bleščice skočijo tja, kjer jih ne potrebuješ? :-))) Moje so tudi tako nevzgojene... Krasno serijo prazničnih voščilnic si ustvarila. A veš, da tudi meni stvari same od sebe skačejo v nakupovalno košaro. :-))) Jupiii za 26.11.!!!

Vladuška pravi ...

Prav iz takih in podobnih razlogov se jaz na daleč izogibam bleščic :) Ampak voščilnice so pa prav lepo izpadle. Sem zelo vesela, da si pisala Božičku za knjigo :) in komaj čakam, da se vidimo.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca