četrtek, 17. november 2016

Praznične voščilnice 6

Nisem najbolj pridna pri domačih nalogah naše Tine. Moram priznati, da sem bila v šoli bolj pridna he he. In tokrat me je Tinina voščilnica tako navdušila, da sem jo kar preplonkala (no tega v šoli nisem delala, ker sem bila zmeraj prevelik zajec in nervozna in se bi mi po moje na pol km videlo, da imam nekaj za bregom). No ne čisto, saj sem za ozadje uporabila en papir, ki je v moji mapi že ene 8 let. Zakaj vem, ker sem v tistem času začela z ustvarjanjem ( malo bolj resno) prazničnih voščilnic in seveda pri nas ni bilo nekega izbora prazničnih papirjev, zato sem si naprintala kar z interneta. A vidite, da čez 7 ( 8) let vse prav pride? Voščilnica vsebuje meni ljube elemente: čipka, hiška in snežinke - pod pausom in na paus papirju :-)


Pravljična hiška, na strehi pa sneg :-)


Hiške malo nižje in malo višje... 
 

Napisa nisem dodajala, tako je primerna tudi za pošiljanje v tujino ( vsako leto imam želje tudi po takšnih voščilnicah - brez napisov). Čeprav ja, tudi mi kdaj dobimo kakšen angleški ali nemški napis oz. dobre želje v tujih jezikih pa smo tudi teh veseli, ane?
 

11 komentarjev:

Nataša pravi ...

Te hiške so pa zelo simpatične :)

Kristina pravi ...

Me zelo mika, da bi plonkala od tebe - šablone za hiške so ravno včeraj prispele na moj naslov. Papirja se mi pa valja cele kupe in ga moram nujno porabiti. Še en čudovit komplet voščilnic!!!

Vladuška pravi ...

Dobro si opravila z domačo nalogo in prav fajn so izpadle in znova en krasen kupček. In zelo priročno, da si jih pustila brez napisa zaenkrat.

Janja pravi ...

Zelo so luštne. Lp

Helena pravi ...

Kupček lepihh prazničnih voščilnic. Ja, res je, da čez nekaj let prav pride. Če ni že prej romalo v koš :)

moi pravi ...

Z napisom ali brez, lušne so.

Tina Z. pravi ...

krasna serija, pravljična ... in ja, tudi obožujem voščilnice brez napisov.

Cvetoči travnik pravi ...

Hudo solidbo serijo si naredila, super so. Tudi jaz včasih pustim kakšne brez napisov (nekateri tako želijo) in dodam po potrebi kasneje. So pa te Tinine hiške res zapeljive:).Lep pozdrav, Andreja

Anonimni pravi ...

Kako sem vesela, da nisem edina, ki zamuja z domačimi nalogami... komaj čakam, da jih naredim, a še prej moram pokukati v vse ustvarjalne kotičke, kaj vse novega je nastalo! Pri tebi sem zamudila veliko čudoviti objav - sem danes pridno nadoknadila ;-) Lep večer, Majda

oldpunca pravi ...

Tudi pri plonkanju je treba biti domiseln. :-)) Če se nisi naučila tega v pravi šoli, pa ti v mali šoli gre odlično. :-))) Krasno zbirko hišic si izdelala.

Tina pravi ...

Hali, glede šolskega plonkanja sva očitno enaki...na tole sem pa še in še ponosna. Ker je tako lepo izpadlo in ker si plonkala od mene :-))))

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca