ponedeljek, 16. januar 2017

1. in 2. teden

Zaobljube...mhmhm v bistvu si jih ne postavljam. Ker se jih ponavadi ne držim :-)
A lani sem občudovala Andrejo, ko je celo leto ustvarjala praznične voščilnice. Občudovala zato, ker je konec leta res zmeraj poln enih dogodkov, ustvarjanja in potem človek ne uživa toliko pri stvareh in si želi kakšno čudežno škatlo, ki bi bila polna že narejenih voščilnic. Tako sem si za letos zadala en izziv, tak po moje. Vsako petkovo jutro  bo namenjeno izdelavi prazničnih voščil. Ker ena ni nobena, bom izdelala 5 oz. 6 enakih voščilnic, da bo konec leta res zajeten kupček voščilnic. V tokratni objavi bom strnila dva petka. Žal sem prepozno videla izziv na Christmas Card Throwdown, da bi naredila voščilnice po skici, a nič zato, bo še dovolj časa za kakšno druženje pri kakšnem drugem izzivu.


Prve so kombinacija čipke, rjavega papirja ( za zavijanje paketov), poškropljenega z belo tempera barvo in lesenih okraskov.






Pri tej seriji sem porabila ostanke papirja. Če dobro pogledate, je osnova vzorčastega papirja sestavljena iz dveh delov in potem sem na osnovo odtisnila malce snežink in eno božično štampiljko. Idejo sem našla na Pinterestu.




In v notranjosti sem uporabila štampiljke Najlepšega para.


Evo led je prebit, verjamem, da bo vmes prišel kakšen teden, ko ne bom uspela, a upam, da bom takrat, ko bom imela več časa ali navdiha, naredila kakšno serijo "na zalogo".



13 komentarjev:

Sapfina (Barbara) pravi ...

Cestitke za tako smelo zaobljubo! Glede na pokazano si se trdno odlocila, da se je bos drzala. ;) Voscilnice so mi blazno vsec. Prva s cipko in lesenim okraskom je tako ravno prav bogata in v meni ljubih naravnih tonih, pri drugi pa mi je tako vsec zdruzitev dveh papirjev in nato se postempljano in krasno zaokrozeno s sequincki.

*Urška* pravi ...

Ne dvomim,da ti bo uspelo.Začetek je res obetaven,saj si ustvarila krasne voščilnice.

Vladka pravi ...

Čudovite so, tako nežno delujejo :)

Nataša Š. pravi ...

Krasne voščilnice si naredila! Tudi meni bi prav prišla kaka taka zaobljuba :)

Danica pravi ...

Bogato bogato, lepo si jih naredila.
Ni dvoma za tvojo zaobljubo.

Valentina B pravi ...

Tudi sama si ne delam zaobljub, ker si mi jih nikoli ne uspe držat ;) Tebi pa vidim, da kar gre. Prečudoviti seriji prazničnih si naredila. Prva mi je res fantastična! Namreč je moja najljubša kombinacija: rjava in bela, pa čipka ter lesen dodatek - popolno. Pri drugi mi je všeč ideja s sestavljanjem barvnega papirja. Lepo izpade. ;)

Majda pravi ...

Hudoooo pridna si bila - mislim, da imaš dober sistem, ki bi se ga splačalo posnemati :-) Sporočim, če mi uspe!
Sta pa obe kolekciji zelo cart :-)
Sneženi pozdravček, Majda

Helena pravi ...

Kaj naj napišem drugega kot to, da vas občudujem, ki tako pridno delate zalogo.
Krasni seriji sta in v meni ljubih barvah.

Keti's Projects pravi ...

Čudovite so. Jaz se tudi spogledujem s temi lesenimi okraski, pa še nisem prišla do tja. Se bomo očitno celo leto spodbujale, ker nas kar nekaj sodeluje pri "projektu" za novoletno škatlo skozi celo leto.

Vladuška pravi ...

Kolikor te poznam, boš ti pridno izdelovala voščilnice vso leto. Dober izziv si si zadala in že imaš kar nekaj lepih voščilnic na zalogi.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Všeč so mi te želje povedane na glas...sploh pa take,ki se jih da uresničit, pa še prav pridejo. Niso mi všeč tiste...ne kupujem več...ta je namreč moja (jeeee, zaenkrat se jo držim:-)) sam bog ve, koliko časa se bom, pa mislim da je tudi ta revež zgoraj že obupal nad mano).
Ko gledam te tvoje novoletne s chipboard dodatki mi tudi to postaja čedalje bolj všeč...prav lepa dekoracija je (vsaj pri tebi tako izgleda). Držim pesti, da nam bo vsem uspelo, ko se bomo konec leta hvalile (pozitivno hvaljenje, da se razumemo).

Maja pravi ...

Lepe so vse po vrst!

Tina Z. pravi ...

o, tole je pa super štart, kakšne kolekcije si pripravila, tvoja metoda pa zelo pametna!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca