petek, 27. januar 2017

4. teden


Sem že imela v naslovu 3. teden, pa sem hitro popravila, saj je danes že četrti petek v mesecu in letu. Lahko verjamete? No jaz lahko, ne morme pa sama sebi verjet, kako komaj čakam na en dan v tednu, da se posvetim prazničnim voščilnicam. Me prav zanima, če me bo tudi pri plus 30 stopinjah še držalo :-)

Tokrat sem upoštevala navodila Christmas card throwdown, kjer želijo v izzivu določene barve. Te...



No zdaj vidim, da je ta turkizna bolj zelena, kot modra, ampak ok, bom drug teden še eno bolj zeleno kombinacijo naredila :-)
In po mhmhm 2 letih ( ali celo treh) sem uporabila tole sizzix šablono. Tudi za to, so tile izzivi fajn, izkoristiš prav vse možnosti, da izdelaš recimo 52 različnih motivov voščilnic ( do konca leta ne?).


Tudi tale bleščeč trakec je potegnjen iz naftalina :-) ja čez sto let vse prav pride :-)




In evo, spet šest novih skoči v škatlo prazničnih voščilnic.



Uživajte v vikendu!
 

10 komentarjev:

Adrijana Knez pravi ...

Pridnaaa in barvna kombinacija je zelo zanimiva.
Lepo bodi, Jana

Tina Z. pravi ...

Krasna šablona in res, zelo pridna.

Vladuška pravi ...

Pridna res, dobro polniš škatlo.

Majda pravi ...

Hvala za včerajšnji odgovor - če sem prav razumela ;-) : sendvič + silikonska plošča ??? Tako sem namreč zlomila svojo :(

Glede prazničnih se tudi sama trudim, a tebi gre, kot vidim, veliko bolje od rok - sama sem namesto večkratne izdelave prototipa naredila štiri voščilnice, za vsak letni čas eno ;-)
A tudi te bodo prišle prav :-)
Čudovit, ustvarjalen vikend ti želim, Majda

Andreja pravi ...

ooo bo bo, tudi poleti ti bo pasa :-)) Meni je takrat še bolj, ko je bilo zunaj vroče, jaz sem bila z mislimi pa pri zimi .-)
Zelo lepo zbirko voščilnic si naredila in vidim, da si ti delaš konkretno zalogo in boš kmalu morala nastaviti drugo škatlo ...
Hvala ti, ker si se nam pridružila tudi na našem drugem prazničnem izzivu pri Christmas Card Throwdown.

AlisonC pravi ...

A good idea to make several when you find a design you like. Lovely.
Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

oldpunca pravi ...

Pridna. :-) Zelo so lepe.

Renata pravi ...

Lepo napreduješ. Krasne so.

Deborah Frings pravi ...

I do like that you've made a number of this design - very elegant! Thanks so much for playing along with our colour challenge at Christmas Card Throwdown. Deborah, DT.

Kristina pravi ...

Super lepe! Tudi meni ni bilo jasno ali je barva bolj modra ali zelena, pa sem se tudi odločila za modro. Izziv je res dober zato, da človek malo pobrska in porabi nahrčkane stvari.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca