sreda, 18. januar 2017

Čestitka za osem let

Dan za našim Matevžem - naj se vam vsem zahvalim za čestitke. Smo odpraznovali, v malce okrnjenem stanju, mož je službeno odsoten, Andraž je v Ljubljani..ampak smo se vseeno imeli lepo, pojedli torto, le slavljenca je ujela ena viroza - trebušna, ki je kar na pohodu menda povsod...In da nadaljujem začet stavek, dan za našim slavljencem praznuje Tai, no gospodič je malce mlajši. Vsako leto dobi čestitko in velikokrat grem pogledat nazaj, kakšno sem mu izdelala prejšnje leto, da se ne bi slučajno ponovila :-)


Letošnja je nogometna :-)









7 komentarjev:

vilinke pravi ...

Prava fantovska.
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

O, kako lepo voščilnico je prejel Tai! :-) Super simpatičen mali nogometaš. Lepo si sestavila voščilnico. Upam, da je tvoj mladenič že zdrav in da ga viroza ni preveč zdelala.

Vladuška pravi ...

Fantič bo zagotovo nadvse zadovoljen s to veselo nogometno čestitko. Vam pa želim, da virusi čimprej zapustijo hišo.

*Urška* pravi ...

Tole pa je voščilnica in pol. Tai se jo je sigurno razveselil.Upam,da mu je že boljše.

Helena pravi ...

Pri vas pa je vedno veselo :) Ne mislim na viruse - na praznovanja. Za viruse želim, da hitro pobegnejo. Simpatična voščilnica z navihanim nogometašem.

Majda pravi ...

Tudi tale nogometna je zelo imenitna - ravno prava za osemletnika - radoživa in nagajiva. Pikapoka mu bo priskrbela veliko zadetih golov ;-) Prijazen pozdravček, Majda

Zvonka pravi ...

Zelo mi je všeč tale nogometna voščilnica.

Voščilnica za krst

  Še ena je nastala, za deklico Patricijo v nežnih barvah in v notranjosti prostor za darilo. Galerija meseca aprila Najlepši par.