petek, 6. januar 2017

Še ena objava prazničnih izdelkov



 Delam malce inventure tudi po fotografijah, ki jih imam shranjene v telefonu pa vam pokažem še te snežake z žarečimi noski. Te svečke sem žev 2015 nakupila v Jysku in evo so prišle prav za leto 2017.




Tako sem tri spakirala v škatlo in poslala po pošti mladi družinici :-)
 

In tale nežna lepotička jo je mahnila proti morju :-)


Prvi vikend po novem letu je pri nas namenjen  praznovanju ( spet he he, novo leto, nov krog rojstnih dni) ...potem pa upam, da se stanje malce umiri in da si nahranim učke tudi po vaših blogih in pogledam, kaj lepega ste ustvarile v prazničnih dneh :-)
 

9 komentarjev:

helena pravi ...

Snežaki so vrhunski s temi svetlečimi noski. Verjamem, da je bilo veselje pri hiši, ko so jih dobili. Voščilnica je prav enkratna zaradi tako lepe nežne barve in všečne postavitve.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako na moc simpaticni snezakci! In krasno darilo za druzino z otroki. Voscilnica pa je res tako prav zimsko nezna in lepa.

Cvetoči travnik pravi ...

S snežakci, ki so zelo, zelo simpatični, si pa sigurno naredila ljudem veliko veselja in ti njihovi noski - fantastično:). Božična zvezda pa kot ledena kraljica - ravno prav, da se malo ohladiho tudi pri morju. Lep pozdrav, Andreja

Danica pravi ...

Simpatični snežaki! Sem prepričana, da se jih je mlada družinica zelo razveselila:)
Tudi jaz sem jih decembra delala z moj vnučko :)

oldpunca pravi ...

Super simpatični senžakeci in zelo lepa in elegantna voščilnica. Lepo praznujte. :-)

Helena pravi ...

Ti snežaki so res nadvse prikupni in razveselijo obdarovance. Pa še ena krasna in nežna voščilnica.
Lepo praznovanje ...

Goga pravi ...

Krasni snežkoti, takšne baterijske svečke jaz uporabljam v papirnati laterni in so prav fajn.
Voščilnica je pa tudi krasna, tako nežna. Všeč mi je barvna kombinacija.
Lp Lili

Vladuška pravi ...

Počasi se prebijam skozi vse objave, saj se pošteno zanemarjala bloge. Lepo si ustvarjala v tem času in jaz ti želim vse dobro in ustvarjalno leto 2017.

Majda pravi ...

Hali, današnji sprehod skozi tvojo množico objav je bil čudovita izkušnja za oči in dušo. Toliko prekrasnih izdelkov, da mi v glavi kar vrvi... Hvala :-) Sneženi pozdravček, Majda

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca