petek, 3. marec 2017

Platno za sedemnajst let

Kot sem rekla že včeraj je danes objava namenjena eni čisto posebni osebi, osebi, ki je v našo družino pred sedemnajstimi leti prinesla veliko veselja, radosti in eno samo ljubezen.


Zahtevna in posebna dojenčica, se je spremenila v eno toplo, skrbno in pozitivno osebo. Dekle, ki je odgovorno, pripravljeno pomagati, vse do takrat, ko se ne počuti izkoriščeno. Takrat je razočaranje veliko, se zjoče... in gre naprej. V življenje pride in gre veliko ljudi, le tisti najboljši ostanejo...skozi leta počasi spoznava tudi to. Vse te stvari pač pašejo v dobo odraščanja in učenje življenjskih modrosti. Le koliko izzivov jo še čaka v življenju... Bori se za svoje pravice in z mano in svojim očetom bije konstanten boj za urejanje svoje sobe... ker njej je všeč nered, nama pač ne in ja  pospravi, ko se odloči in to zna narediti res čudovito, samo kaj, ko so ti trenutki zelo redki. Obdobje odraščanja  ni zmeraj fajn in starševska pravila so včasih res brezvezna. Uživam, ko jo gledam, kako se vrti po kuhinji, kako pri vsaki stvari doda piko na I, kako je pogumna pri ustvarjanju česa novega in kar si zada, tudi izpolni.


Za našo mavrično deklico sem cel teden packala po platnu in srčno upam, da ji bo všeč. Da bi videla vse tiste detajle, na katere sem mislila, ko sem dodajala stvari nanj...


Na mavrično podlago sem umestila metulje, srce, rožice in drobne vile, ki ste jih spoznali že pri eni od prejšnjih objav.










In na zadnji strani dobre želje, hura zabava bo :-)



Platno prijavim na CRAFT-alnico - MAVRICA in v galerijo Najlepšega para meseca marca ( metulji, napisi, rožice, venček, srce...)

10 komentarjev:

Zvonka pravi ...

Krasno platno za tvojo sedemnajstletnico. Vse dobro ji želim.

moi pravi ...

Krasno mavrično platno si naredila Tinkari. Vse najboljše tudi z našega konca.

Hvala, da si se udeležila mavričnega izziva pri CRAFTalnici.

Cvetoči travnik pravi ...

Čudovito mamičino darilo, narejeno z ljubeznijo. Vse to, kar pa si napisala glede vzgoje - ujemanje ali tudi ne, pa je res del odraščanja, ki ga poznami še iz svojih mladih dni, ki se ponavlaja iz generacije v generacijo:) in če le ni prehudo, se vse uredi. Na vse tiste "drobne" borbe pa nam ostanejo lepi spomini. Tebi in tvoji deklici vse dobro še naprej, Andreja

Goga pravi ...

Vse najnaj mladi dami. Čudovito platno si ji naredila, koliko ljubezni je v mavričnih barvah na njem. Naj jo vedno spremlja sijoča pisana mavrica.
Hvala, da si z nami v Craft-alnici. Lp Lili

Sapfina (Barbara) pravi ...

SEm že mislila kako reči na FB, pa sem se prišparala za blog. :)) Tvoje platno sije ljubezen in res se vidi, da si ga ustvarjala iz globin srca za svojo hčer. Pospremila si ga s čudovitimi besedami. Tako je lepo, prelepo in kako domiselno si uporabila obe strani. Sem navdušena? Popolnoma! :))

Helena pravi ...

Kako lepo si opisala vašo mladostnico :) Dvostransko darilo/voščilnica pa je fantastično. Kakšna eksplozija barv!

oldpunca pravi ...

Vse najboljše tvoji mavrični deklici! :-) Iz platna, ki si ga izdelala zanjo, veje ena sama ljubezen. Čudovito je. Na vse si mislila. :-)
Ti pa prišepnem, da je pri teh letih od vsega na svetu najbolj brez veze pospraviti sobo po željah staršev. :-)

Keti's Projects pravi ...

Čudovita mavrična objava. Opažam, da ti leži tale barvitost, ki je lepo popestrila tudi tole malo bolj turobno vreme. Čestitke tudi z moje strani in big lajk za vse tvoje mavrične objave.

Andreja pravi ...

Se vidi, da je platno narejeno s posebno ljubeznijo ... vse naj naj Tinkari :-)) Zelo lepo si ga obdelala in naredila pravo fantazijo v mešani tehniki. Kar ne morem in ne morem se ga nagledati!
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Tina pravi ...

O, Hali...koliko ljubezni sije iz tvojega platna. Prekrasno je in čestitke vajini punci...tako lepo si jo opisala in lepo je čutiti vašo srčno navezo.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca