sreda, 6. junij 2018

Dve "šoferski" čestitki

...oz. ena zahvalnica in ena čestitka za rojstni dan :-)

Že dobrih štirinajst dni imamo pri hiši novo voznico. Spet mi bo lažje, ko bom kakšno uro taksi službe predala naprej. No ja in seveda pride s tem tudi nekaj dodatnih skrbi, ampak verjamem, da bo šlo vse odlično od rok in nog :-)
Tole zahvalo sem izdelala za krasno inštruktorico, ki je popeljala našo Tinkaro do izpita.





Čestitko prilepim v galerijo meseca junija in ko me inspirira - barvanje :-) Slonček je pobarvan s čopičem in distress inki, v načrtu je še barvanje z barvicami, samo najti jih moram :-)
In tale je bila za fanta, ki zbira denar za ure vožnje :-)







5 komentarjev:

Papirnate radosti pravi ...

Še tukaj čestitke šoferki in ti boš zdaj na račun minus ur taxi službe imela tako več časa v svoji ustvarjalnici. Krasni šoferski :*

oldpunca pravi ...

Čestitke mladi šoferki! Želim ji neskončno veliko varnih kilometrov. In dobre živce na cesti. :-) Lepo si pobarvala slončka in avto na zahvalnici. Tudi "nabiralska" za bodočega šoferja je zelo lepa. Krasen žepek za denar.

Valerija pravi ...

Prekrasni sta. Sploh prva mi je zelo pri srcu. Čestitke novo pečeni voznici... pa srečno na cesti!

Vladuška pravi ...

Dobro si opravila s temtiko vožnje in vse motive pobarvala. Čestitke novi voznici in srečno vožnjo. Tebi pa hvala, da barvaš z nama.

Tina pravi ...

Oooo, Hali, kako zelo lepi sta! Čestitke Tinkari, ki ji želim srečno vožnjo!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca