petek, 17. junij 2011

Girl just wanna...

...have fun...smo prepevale najstnice s Cindy Lauper. Prav zanimivo odkritje je internet in gospod google, ki vse ve in ima ogromno podatkov je našel tole na  wikipediji. In potem smo gledali še film... joj človek kar ne more verjeti, da je bilo to pred več kot 25 leti????

Kakorkoli punce se še zmeraj znamo zabavati, kajne? In ker danes objavljam dve čestitki bolj dekliške sorte sem malo obujala spomine na nora leta :-)

Prva je taka bolj za hec...punce tudi rade nakupujemo, ane?


Rade imamo torbice, pa čevlje in darilca...


Tale druga je pa bolj dekliška , ampak prav tako luštna. Odtis sem pobarvala z akvarelnimi barvicami, bil pa je v krasnem paketu, ki sem ga pred časom prejela od Andreje . Res je bil bogat in Andreja obljubim, da tudi krasno štampiljko kmalu uporabim pa papirčke in čipke :-)


Vikend je pred vrati ... in punce... pa fantje tudi ... zabavajte se!

6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Res je, na nek način ostanemo tista dekleta, ki se želimo zabavati in se imeti fajn, pa naj bo to nakupovanje, kavica polna smeha ali kakšen večer s plesom. Fajn je in ti tvoji čestitki zagotovo asociirata na to.

Tina pravi ...

Všeč mi je, da si pri obeh izbrala roza barvo in simpatičen, navihan stil. Ja, še se znamo zabavati!!

Anonimni pravi ...

Meni su obe prekrasne!!!
Ugodan vikend draga,kiss:)

Simona pravi ...

Hali, ti tudi - "have fun". voščitki pa rozasto lušni. Meni sta všeč.

Tanja E. pravi ...

Ane, pred 25 leti...čestitki pa luškani, že zato, ker sta roziki, LP:)

Suzana pravi ...

Si me popeljala po kolesju časa nazaj. Ja fajn je bilo! Zanimivo da so mi rozike zelo všeč, če jih občudujem od drugih, meni pa nekako ne potegnejo, ali pa zelo težko. Res luštne kombinacije.

Čestitka ob rojstvu

  Fantek je Spi na češnjevih cvetovih ...voščilo iz nove skladbe Zaklad... ... in naj srečna zvezda sije nanj... Galerija meseca aprila Najl...