četrtek, 6. oktober 2011

Domovanje za

...embosing plošče.
Pred časom, ga je naredila že Damjana, pa Renata in končno je nastopil čas, ko sem si ga naredila tudi sama...mhmhm in ne da sem naredila enega...kar dva sem morala narediti. Seveda sem vse skupaj najprej zvezala z največjimi špiralami ( brez najemnikov seveda).  Ko sem naselila še prebivalce v žepke pa... presenečenje, domovanje je postalo pretesno... Pa smo šli razpirat špirale, pobrati nekaj listov ven, narediti še ene platnice in naseliti del srajčk vanj. Toliko o tem, da sem se pred 2 letoma odločala ali nujno potrebujem siizix strojček, ali ne....da to potegne še celo kopico stroškov za sabo, ker je potrebno še tolikooooooooo dodatkov  kupiti zraven... Evo , zdaj potrebujem 2 za embosing srajčke , ko bodo na vrsti še nožki pa bo verjetno tudi nekako tako.
Uporabila sem otroški papir, Tinkara se je čudila, kako da je to čisto zame...ja kaj češ, če so mi tako simpatične te živalice ( pa še 5 jih je v kompletu in mi  ni žal kakšne porabiti). Pri notranjosti pa se je pojavil moj "šparoviti" glasek, ki mi je šepetal...črni karton uporabi, ta ti ostaja pri vseh kompletih... vami, vzami, vzami... Nisem se mu mogla upreti... črnino sem malo razbila z embosiranimi vzorčki...tako bodo srajčke zmeraj pospravljene na svoje mesto.




Notranjost je poštempljana s čisto novimi kompleti štampiljk za ozadje ( te sem res nujno, nujno potrebovala ha ha ha)

Pa še ena skupinska fotografija "bratca in sestrice" :-)

Ne pozabite, do jutri do 10. ure zjutraj imate čas za prijavo!

6 komentarjev:

Simona pravi ...

Joj, so lušni ti otroški vzorčki.

Janja pravi ...

Joj kako lepo so pospravljene in ti izrezani vzorčki lepo popestrijo črnino. Zelo mi je všeč ta red :)). Lp

Nena pravi ...

o kako lep domek si naredila za foldečke. jaz jih imam že toliko da bi rabila ene par takoh "knjigic" ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oooo, kaka dobra ideja!!! lepo, tudi jaz imam rada red, a red ne mara mene ;p

Vladuška pravi ...

Fajn je imeti vse stvari lepo pospravljene. Jaz še vedno iščem najboljši način, predvsem za izrezovalne šablone. Je pa tale tvoj način zelo dober in pregleden.

MarikaGabez pravi ...

Lepo domovanje si naredila. To pa je Red! Jaz jih nimam toliko in jih imam kar zložene pokonci v eni škatli, ki je ravno toliko velika.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca