torek, 25. oktober 2011

Jesenski venček

Pa mi je uspelo, juhej! Uporabljene bučke, uporabljen i nabran jesenski material, izdelano tudi strašilo - čarovniško strašilo motovilo. Trak s strašili je že kar nekaj let doma, končno je prišel prav :-)
Takole izgleda na vhodnih vratih


Pokažem še prtiček...eno poletno nedeljo, ko sem bila grozno slabe volje, me je zapopadla želja po vezenju. Narisala sem si vzorec, polovico zašila takoj, jeza je popustila, prtiček je ždel v vrečki do prejšnjega tedna, ko sem ga dokončala - brez jeze z veliko pozitivne energije. Čipko je zašila tašča.
Ekola pa imam prtiček za košarico za kruh. Blago je tanko, ni  najprimernejše za vezenje, moram poiskati kaj malo debelejšega, pa bo  nastal še kakšen :-)



Naj bo pri jesenskih objavah, saj je čisto tapravih jesenskih barv.

7 komentarjev:

Nena pravi ...

krasna jesenska dekoracija z vezenjem pa jaz nisem na TI...nimam potrplejnja :)

Vladuška pravi ...

Berem prejšnjo objavo, pa se vmes pojavi že nova :))) Od kupa verižic do vezenega prtička, s krasnimi jesenskimi barvami.

Maja pravi ...

Ti mi vedno deluješ tako zelo pozitivno in dobrovoljno, da si te sploh ne morem predstavljati grozno slabe volje! Vsekakor si jo dobro spravila v promet!

Anonimni pravi ...

Jako lijep vijenac:) super si to napravila! Veliki pozdrav..

Suzana pravi ...

Sprašujem se, česa ne obvladaš! Vse ti gre namreč krasno od rok!

Alenka pravi ...

Oboje je čudovito! Z lepim si pregnala slabo voljo in jezo! Tako je treba!!

Andreja pravi ...

Ti si pa res vsestranska. Lepa dekoracija in bravo za vezenje. Oboje je lepo.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca