ponedeljek, 6. februar 2012

Filcanje - polstenje

Veliko je stvari, ki bi jih rada preizkusila, naredila. Včasih se mi zdi, da to ni ravno najboljše, včasih pa mi je vredu, da se pač ne naveličaš kakšne stvari prehitro. Filcanje ali polstenje je stvar, ki me je od nekdaj zanimala...Občudovala sem razne broške,ogrlice, okraske iz te magične volne, kakšne lepote nastanejo samo s pikanjem z iglo :-) Naredila sem malo raziskave po internetu, pogledala kakšen film na youtube in seveda preizkušanje v dobri družbi. To je najboljše...

Jabolko je prvi izdelek, ki sem se ga lotila, ker mi je prišel pod roke pač modelčke za jabolko... In pri tem je ostalo...ampak Tinkara je ravno toliko časa gledala , kako se to izdeluje, da je "padla noter".
Izdelala je rožico, srček z belim robom in majhnega črvička, ki ga je umestila v bio jabolko :-)


Komaj čakam, da si ukradeva spet kakšno urico in poskusiva narediti še kakšen okrasek, ki ga bova potem uporabili za kakšno spomladansko dekoracijo.

3 komentarji:

moi pravi ...

Poskusila sem (v dobri družbi ;), pa se me virusi filcanja niso prijeli. So mi pa všeč izdelki in občudujem kaj vse znajo nekatere narediti.
Uživajta s Tinko še naprej.

Simona pravi ...

Tudi mene mika, da bi preiskusila filcanje.

Nena pravi ...

zelo lepo sta tole naredili....no je Tinkara :) črviček je pa zakon!!!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca