torek, 26. junij 2012

Prvi umetniški sejem v Celju - cART

Današnja objava je v bistvu vabilo...


Vabilo , da pridete v soboto 7.7.2012 v Celje, pri kavarni Miško Knjižko, se bomo predstavile s svojimi izdelki ustvarjalke iz celjskega konca.


 Pisano, igrivo, energije polno bo naše druženje z vami. 


Vse smo pridno v svojih ustvarjalnicah, šivamo, barvamo, sestavljamo, režemo... pokazati vam želim vse tisto, kar nas veseli in bogati naša življenja.


Preživite sobotno dopoldne malce drugače, pridite na 1. sejem unikatov v Celje,  pocARTajte malo svojo dušo in jo napolnite s pozitivno energijo!

Upam, da se vidimo in malce poklepetamo!

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Super za sejem tudi na vašem koncu. Želim vam en krasen sončen dan, veliko prodanih izdelkov in prijetnega druženja. Morda pa vas pridem pogledat.

moi pravi ...

Tudi jaz vam želim velik obisk in veliko prodanih stvari. Žal sem ta vikend zasedena, pa drugo leto.

Creatissimo pravi ...

Hvala za vabilo, Hali. Žal me ne bo 'doma', tako da se ne bom mogla oglasiti :(. Želim vam lep in uspešen dan. Uživajte!

Hali pravi ...

Moi, Creatissimo škoda, upam da bo tale sejem postal stalnica pa da se vidimo v jesenskem času. Vladka, zel obi bila vesela, če bi se oglasila!

Simona pravi ...

Sama pa pridem pokukat, sem čisto blizu - zdaj v Gotovljah in če boste v jeseni povabile k sodelovanju še koga, se priporočam.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca