ponedeljek, 7. januar 2013

Štirideset

Pa je teden naokoli...
Pospravili smreko, lučke, pospravili darilca, pospravili stvari iz sejma. Se malce odpočili, cel vikend praznovali. V treh dneh sem nadomestila vso kuharijo in pekarna Mišmaš je obratovala s polno paro. Pogrešala sem to mojo kuhinjo... Sacher torta, sanjsko fino malinova torta ( pri nas je bila z gozdnimi sadeži), čokoladne košarice, vanilijeve rolce... Tole malinovo torto toplo priporočam, enostavna za narediti, okus je božanski...prav vsi so jo pohvalili!
In je tu ponedeljek, čas, da spet bolj redno začnem zahajat v ta moj virtualni kotiček.

Letos sva, skupaj s Tinkaro napisali 50 in več čestitk. Doma izdelanih, na roke napisanih...
In v naš dom je prispelo 40 čestitk... 26 doma izdelanih in 14 tiskanih. Uauuauu veseli smo bili prav vsake. Opažam, da trend pošiljanja po klasični pošti narašča in pošiljanje dobrih želja po sms, e-mail upada ( vsaj pri nas).

Vesela sem ...


Lep začetek delovnega tedna vam želim!

10 komentarjev:

Metuljčica pravi ...

Tudi jaz se vedno razveselim voščilnic, predvsem ročno izdelanih in napisanih, kar se mi zdi veliko bolj osebno in prijazno. Pridni sta bili.

McCrafty /Klavdija pravi ...

se strinjam, res je luštno dobiti pismo, ki ga lahko tudi otipaš, še posebno takšne lepe voščilnice...a mojo si pa že pred slikanjem pojedla :)

moi pravi ...

Lepo število! Jaz sem jih letos napisala manj, kot prejšnja leta (vsaj zdi se mi tako ;), pa jih je bilo vseeno ogromni (tudi čez 40 se mi zdi ;). In veliko smo jih tudi prejeli.
Naredila pa sem jih po moje še 1x več, saj so šle za dobrodelne namene.
Prav tako sem vesela, da se ta tradicija pisanja čestitk ohranja.

Vladuška pravi ...

Lepo je videti res, da ta trend pisanja znova narašča in res ste jih prejeli lep kupček in s Tinkaro sta bili zelo pridni, da sta jih toliko napisali. Jaz še nisem uspela pospraviti vseh novoletnih okraskov. Bodo še malo počakali :) Lepo bodi.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

uuuu, jaz nisem štela koliko sem jih naredila, niti ne koliko poslala, prejetih pa tudi nisem še preštela.je pa zanimivo, da vsa leta dobivam voščilnice fotografije otrok v božični tematiki,in tako spremljaš te naše male zemeljske angelčke kako rastejo.
meni vedno odleže, ko pospravimo vso božično dekoracijo, čeprav zel rada okrasim, pečem in vse kar spada zraven.
želim tebi, tvojim najdražjim kakor tudi tvojim zvestim in manj zvestim spremljevalkam vse dobro v 2013

JozicaH pravi ...

Predlani sem se tudi sama končno spravila naredit čestitke in jih poslati. Do takrat me je vedno kaj prehitelo, da si nisem vzela časa. Pa sem jih naredila predlani okrog 50, lani okrog 100, letos na hitro 40. In počasi jih dobivamo tudi na naš naslov. Tudi take doma narejene. Take so nam najbolj všeč :) In upam, da jih bo vsako leto več :) ...se tudi sama trudim za ohranjanje tega čudovitega "trenda" :) In super, da ste jih toliko in naredili in dobili. Koliko časa pa že pošiljaš lastnoročno izdelane čestitke?

Simona pravi ...

Ja voščilnice pisati in prejeti je super. In res se mi zdi fajn, ker tudi jaz opažam, da je bilo letos SMS-ov manj.

*Urška* pravi ...

Lepo je prejeti,še lepše pa poslati lično voščilnico z najlepšimi željami.Lepo je,da se tradicija pisanja ohranja in nadaljuje.Lp

MarikaGabez pravi ...

Lep kupček in všeč mi je , da si spravila zadevo tudi v številke. Pa spet drugo leto, kajne?

Nena pravi ...

jaz imam v ta namen doma napeljano eno vrvico in vse voščilnice lepo s kljukcami pripnem. no letos sem bila celo tako pridna da še lanskih nisem pobrala ampak sem letošnje kar pripenjala čez njih :)

Čestitka za dvoletnika

Za dvoletnega Naceta in njegov drugi rojstni dan. Traktor pa obvezno na čestitki :-) Galerija meseca aprila Najlepši par.