torek, 15. januar 2013

Uhani

Decembra sem nekje proti božiču izdelala uhane, ki niso viseči. K temu me je spodbudila ena obiskovalka na stojnici, ki je iskala ene majhne uhane za eno najstnico, ki ne mara visečih okraskov. Ja, tudi zaradi tega imam rada sejme in druženje in kontakt z ljudmi. Veliko ti dajo...od energije, idej, pohval...
In tako izkoristim priložnost, da vas povabim na eno takšno druženje v soboto, 19.januarja 2013 (od 9. - 19. ure) v Planet Tuš Celje, kjer bomo na ogled postavile svoje izdelke... Oglasite se na klepet, prebrskajte malo po stojnicah, obeta se tudi januarsko razvajanje z nižjimi cenami... da vas malo pocartamo v tem mesecu, ane?

Pa gremo k uhanom... malce sem prevetrila svojo škatlico z izdelanimi vzorci ( "klobasami"). Nekatere imajo že zgodovinsko vrednost in s sabo nosijo lepe spomine...



Nekaj jih je že našlo nove lastnike pred fotografiranjem, nekaj jih čaka , da dobijo osnove in potem pridejo na ogled :-)
Uživajte v zimskih radostih! Naredite snežaka, nasankajte se in preizkusite v smučanju. Uf, je spet nekaj let naokoli, kar nisem smučala...a saj veste kako pravijo...kar se Janezek nauči, to Janezek zna :-)

5 komentarjev:

Tina pravi ...

Vsi so zelo ljubki in posebni.

Vladuška pravi ...

Zanimivo res, kako stranke znajo obrniti naše razmišljanje oz. nam dajo ideje do katerih same morda sploh ne bi prišle. In res sva bili v podobnem razmišljanju te dni :) Prav lušni uhančki so.

HRANDICA pravi ...

Vesela, da si se vrgla tudi v to smer :). Zagotovo prebrskam tvojo škatlico zakladov.

Maja pravi ...

Ti si zame itak "multipraktik": prav vse znaš in vsega uspeš toliko narediti!! Bi en kanček tvoje energije, mi ne bi škodilo!

Simona pravi ...

Res so lušni. meni tudi bolj sedejo kot viseči.

Čestitka ob rojstvu

  Fantek je Spi na češnjevih cvetovih ...voščilo iz nove skladbe Zaklad... ... in naj srečna zvezda sije nanj... Galerija meseca aprila Najl...