nedelja, 24. februar 2013

Sneg, sneg, sneg

Takole se začenjajo novice, statusi na FB, glavna tema pogovorov je SNEG. Februar je res postal čisto pravi sneženi mesec, ampak tako pač je, ko potegneš črto niti ni tako narobe, razen ko je treba v roke prijet lopato, ko je treba nekam zmetati vso to veliko količino snega.

Ampak imamo dobrega soseda, nam priskoči na pomoč s snežno frezo - letos je bil to res dober nakup, je priznal danes zjutraj, ko je že ob pol devetih prišel na naše dvorišče. Tako je potrebno le malo čiščenja na roke in delo je hitro opravljeno :-)

Nekaj fotografij, da se bomo še dolgo spominjali in obujali spomine na belino...

Zasnežen vrt...


Pogled na okrasno češnjo...snega do krošnje...


A na žalost odjuga, naredi pa lepe ledene sveče...


Spodnji dimnik je čisto pod snegom...


Iz tega kupa, je kasneje zopet nastal iglu...če do jutri zjutraj sneg spet ne zasipa vseh vhodov in izhodov...In ker je vse belo je tu še bel šal... lep je :-)


Tako, na našem koncu je počitnic konec, tisti, ki vas še čakajo pa uživajteeee v zimskih radostih!

6 komentarjev:

Nena pravi ...

ja res je glavna tema SNEG. pri nas smo po dolgih letih v bloku složno kidali. v Lj smo ga skupno v teh parih dneh nabrali cca 65cm, moji starši na Kureščku pa 110cm. upam da se bo zdaj nehalo. seveda pa zraven te beline paše tudi tale bel šal, ki je super......no moj rdeč bo mogoče dokončan enkrat do poletja :)

Kristina pravi ...

Super šal! Snega pa res ne zmanjka - mi smo srečkoti, ker jutri nihče ne gre od doma, pa smo malo manj kidali.

namo pravi ...

Pr vas je še hujš k pr nas:):)

Simona pravi ...

Jaz sem ga tako sita, da mi jedanes na tvojih fotkah zares všeč samo bel šal :o)

Renata pravi ...

Krasen šal! Snega je pa letos čist zares že zadost ...

Martina pravi ...

Jah, tale sneg je tudi meni trenutno prijeten samo še na tvojih fotografijah. čeprav ga ta teden gledam z malce drugačnimi očmi, ker imamo počitniceee.

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...