petek, 1. marec 2013

Trening

Po skoraj mesecu dni, sem nekaj zgodnjih juter in poznih popoldnevov mečkala fimo maso. Mečkala dobesedno, ker  je bila trda ko hudič. Me prav roke bolijo. Pa naj še kdo reče, da ni ustvarjanje garaško delo :-) Prijetno garaško, da se razumemo :-)

Nastal je tale komplet, sigurno ne bo zadnji, samo še kakšne udarne barvne kombinacije naštudiram :-)




In iz ostankov je nastal tale obesek...


Je tudi vam tale sončen dan dal energijo in krila? Meni je, zdaj čakam samo da zgine sneg in da pogledam kako je kaj na cvetličnih gredicah :-) Lep vikend!

2 komentarja:

Kristina pravi ...

Energija je res boljša, ampak meni jo je precej pobral h... trd fimo, ki sem ga začela oživljati točno po dveh letih. Mam musklfibr v rokah brez heca. Super barve si nakombinirala, zelo všeč so mi izdelki.

Vladuška pravi ...

Res je bilo lepo po dolgem času zagledati sonce. Sem pa komaj gledala, ker je bilo tako svetlo, da so me prav oči bolele :) Šele takrat sem se zavedla v kakšni oblačnosti in slabi svetlobi smo bili :))) Sonček je kar dal energije in dobre volje. Vidim, da se je garaško mečkanje na koncu zelo izplačalo :)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca