petek, 16. avgust 2013

Čestitka - škatlica za novorojenčka

Po izdelavi poročne čestitke - škatlice sem se ustvarila škatlico za Aneja, ki se je rodil moji dobri prijateljici.









Mali Anej je pravi srček in veselje starejše sestrice je res veliko.
Ko se pri nas prepirata tastarejša, se dostikrat spomnim ( in starejšemu tudi povem), kako navdušeno je bil, da bo dobil sestrico. Božal trebuh, se pogovarjal, izbiral igrače za dojenčka,mi dal pleničko - cartiko pred odhodom v porodnišnico... to daj dojenčku, ko se bo rodil, mi je rekel. Ampak zdaj so leta odraščanja, pubertete, verjamem, da je to samo prehodna faza in da razumevanje pride nazaj :-)

Uživajte v vikendu in če imate čas, se jutri, 17.8.2013 oglasite pred Osrednjo knjižnico Celje, kjer se bo odvijal že enajsti cART. 

10 komentarjev:

vilinke pravi ...

Čudovita škatlica! Super si jo okrasila. Na cART-u pa ti želim veliko obiskovalcev-kupcev ;)
LP, Vilinke

Danica pravi ...

Krasno škatlico si naredila! Všeč mi je. Želim ti veliko prometa na cART-u in uživaj še malo za nas, ki ne moremo biti tam:) Upam, da nam boš postregla s kakšno slikico:)
Lp Danica

Janja pravi ...

Čudovita je. Lep in uspešen vikend ti želim.

Kristina pravi ...

Enkratna škatlica, čudovito sestavljena. Ja, kar malo pozabijo, kako so navdušeni eden nad drugim, ko so majhni in kar predolgo trajajo ta leta, ko so med sabo špikajo in bodejo in se ne znajo uživati. Pa lep cART!

Andreja pravi ...

Čudovita škatlica in meni jih je pravo veselje delati! Super detajli, ki bodo ostali v lep in večen spomim! Zelo mi je všeč :-))
Jutri pa ti želim spet en nepozaben cART!!!

Simona pravi ...

Res lepe so tele tvoje škatlice.

Martina pravi ...

Kako je pa to čudovita škatlica. Nogavičke so super ideja, kako prideš do dvobarvnosti. Pa dojenček in voziček... Čudovit spomin. Tudi prepiranje je del sestrske in bratske ljubezni :). Pri nas je bilo prav tako, zdaj pa se odlično razumemo.

Anonimni pravi ...

Wow.kako je predivna kutija.
Lp, Sonja.

Amikadeja pravi ...

Vse izdelovalke tovrstnih škatlic občudujem za potrpežljivost in natančnost! V tole škatlico se mi zdi, da je bilo vloženega še posebej veliko truda in časa. Super je!

Vladuška pravi ...

Krasna skatlica.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca