ponedeljek, 21. oktober 2013

cART # 13

Tako, pa je momo sobota in lep jesenski dan, kot bi ga ustvarjalke ustvarile tako lepega, pisanega. Fotografij tokrat nimam veliko, se je kar naprej nekaj dogajalo, a pokukajte kaj na FB stran cART, tam se sigurno najde kakšen album, kjer so zbrane fotografije.In zunaj je že tudi razpis za novemberski sejem, ki bo 16.novembra.

Tokratni sejem je bil v znamenju buč, zato sem spekla dvojne bučne piškote :-)
Recept 1 in recept 2

V delavnici so se izdelovale pa strašne buče :-)



Ker tokrat nisem imela mlade fotografinje s sabo, sem fotografirala le svojo stojnico :-)



In potem je sledilo eno čist totalno sladko, sladko presenečenje Nina nam je prinesla krasne mini vanilijeve kolačke z vanilijevo kremo in super luštkano okasitvijo.


Energije poln dan je bil, tako sem imela včeraj dopoldan zagon za pospravljanje ustvarjalnice; pobrisala prah, zložila,  zmetala nepotrebne stvari. Uauu lakše se diše bi rekli včasih :-)


Tako, če želite tudi vi biti del tega našega ustvarjalnega sejma v Celju, prijazno vabljene... Pišite na cart.celje@gmail.com in poslali vam bomo razpisno dokumentacijo.

Se vidimo novembra!

10 komentarjev:

Mojca pravi ...

oooo kako lepo stojnico si imela, tisti kolački so pa res originalni! lp

Kristina pravi ...

Krasne fotografije in res si želim da bi enkrat uspela se priti "pocrtat" k vam na Štajersko. Pa če bi mi lahko zapakirala pa poslala malo svoje energije - jaz ustvarjalno fimo sobo "pospravljam" že dve leti :-(.

Nena pravi ...

Hali a potem novembra padejo tudi piškoti? :)

moi pravi ...

Krasno ste se sladkali in uzivali.

Alenka pravi ...

Jaz sem se pri tej objavi ves čas vračala na prvo sliko. Je tako slastna :):)Lepa pisana je tudi tvoja stojnica, ampak piškoti pa zmagajo :):)

Simona pravi ...

Hali, očitno ste uživale. Urejen delovni kotiček, ups že samo delovni kotiček, ki je samo moj, pa so moje sanje.

oldpunca pravi ...

Čudovito pisano stojnico si imela :-) Sladkarijam se namerno izogibam... Pospravljanje ustvarjalnega kotička pa je vse pohvale vreden podvig. Moj ustvarjalni brlog obstaja komaj dober mesec, pa zgleda, kot če bi notri treščila bomba.

Vladuška pravi ...

Krasna, pisana stojnica, slastni piskoti (celo bucni, te bi zagotovo probala) in zabavno dogajanje. Pa se pospravljena ustvarjalnica. Meni se zdi tole popolno :)

Tina pravi ...

Zelo lepo stojnico si imela, polno krasnih stvari. Koliko lepega bo nastalo šele sedaj, v super pospravljeni ustvarjalnici!

Cinnamon and Thyme pravi ...

A so bili fini tile bučni piškotki ane? :) Meni so res dobri :).

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca