sreda, 18. december 2013

Čestitke za rojstni dan

Ja tudi rojstni dnevi se praznujejo te dni. Še malo pa tudi pri nas začnemo praznovati... čisto na koncu leta začnemo in potem do marca. Ja, veselo bo.

Ti dve sta enostavni. memory box šablone so res cartkane.Še ena, ki je nastala kot sožalna a z isto šablonoIn tole vilo sem uporabila prvič. Dobila sem jo kot nagrado na enem od odzivov Craft-alnice.Prvič sem za ozadnje uporabilo tehniko "brušenja" :-) Embosiraš papir in potem z brusnim papirjem malo pobrusiš. Kako se vam zdi? Zanimiv efekt, kajne?

Drugače pa v ustvarjalnici potekajo še zadnje priprave na dva ustvarjalna sejma, ki se ju bom udeležila ta vikend. V soboto me od 9- 13. ure najdete na prostoru pred Osrednjo knjižnico Celje, kjer se bo odvijal cART. In v nedeljo se z mojo boršo odpravim v belo Ljubljano - FairArt na Pogačarjevm trgu od 10-15. ure. Pridite kaj naokoli...

In še vedno je čas, da oddate komentar in ste v bobnu za žreb. Hvala za vse prijazne komentarje!

10 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Fajn si pokazala kako je mozno uporabiti isto sablono za razne priloznosti in vsec mi je, kako si vili dodala malo "zvezdnega prahu". Lepo bodi.

Danica pravi ...

Fletne voščilnice si naredila.
Lp Danica

Kristina pravi ...

Krasne so! Kako dobiš tako čist izrez - ali je to odvisno od šablone ali od papirja? Jaz sem se namučila z rezanjem snežink na Cuttlebugu.

Mojca BOŽIČ pravi ...

Tudi meni so v oči padle najprej zvezdice, ki si jih posula ob vili. Dober efekt dosežejo. Sicer je pa to čas, ko se vse sveti. Memory šablona je pa res enkratna, pa voščilnice tudi. lp

Nena pravi ...

ti pa znaš slabo vest vzbujat :)

oldpunca pravi ...

Se pridružujem Neni :-)
Čudovite so in zelo lepo si prikazala enak izrez za različne priložnosti. Z brušenjem pa res nastane zanimiv efekt.

Martina pravi ...

Lijepe čestitke. A ova tehnika brušenja je vrlo zanimljiva,jako lijep efekt nastane.
Lp, Martina

*Urška* pravi ...

Navdušena sem nad tvojimi voščilnicami.Čudovite so...in ta magični prahec....pravljično.
lp Urška

vilinke pravi ...

Čudovite voščilnice. Memory box šablone so res čudovite. Tehnika mi je zelo všeč in jo bom poskusila. Kaj si zadnjo voščilnico mogoče delala za naju? ;)Čudovita je!!!
LP, Vilinke

Hali pravi ...

Kristina, ja po moje je odvisno od nožkov, tile od memory box so res čudoviti in lepo gredo izrezki ven.
Vilikinki jaaa tudi bi lahko bila za vaju ;-)

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...