torek, 09. september 2014

Šal in easel čestitka

Kdo bi si mislil, da bom v začetku septembra že sedela pred tv, pokrita z deko, topli čaj se bo hladil na mizi in pletilke bodo udarjale in nastal bo prvi valovit šal sezone 2014/15 :-)Tale čestitka je nastala sicer prej, ampak po barvah paše k šalu, pa naj bosta skupaj v objavi.

Za šestdesetletno gospo... nisem dodajala preveč rožic, ker gre čestitka na pot po dobri klasični pošti.

No ja, še zmeraj jih je dovolj, rožic, kaj pravite?Tudi tale napis paše, kaj? Le večkrat moramo poslušati svoj notranji glas in srce...

9 komentarjev:

Mojca BOŽIČ pravi ...

Res je vse kar praviš, jaz že celo poletje spim s štumfi na nogah. Saj sem stara ampak toliko pa spet ne. Hallo.... vremenoslovci pa pravijo, da je to čisto normalno povprečno poletje.
Šal in čestitka sta pa res usklajena. Moje barve ...čudovite barve...krasno vse skupaj. čao

mihaela pravi ...

Meni, ki sem nora na rožice, jih ni preveč :)
Lepa sta oba izdelka!!

Renata pravi ...

Ista kombinacija barv, kot če bi bil komplet za darilo. Če se vreme ne bo spremenilo na boljše, nas res čakajo šali, odeje itd.

Danica pravi ...

Si se kar prav odločila glede rožic. Čestitka je čudovita.
Tudi barve šala so mi všeč.
Lp Danica

oldpunca pravi ...

Šali bodo kmalu spet sestavni del naše garderobe. :-( Zanimivo, kot dogovorjeno: tudi jaz sem včeraj vzela v roke pletilke in nastajati je začel valoviti šal. :-)
Tvoja voščilnica pa je spet prekrasna. In to v barvi, ki vedno ogreje dušo. :-) Zelo lepo si jo okrasila. Rožic je pa čisto dovolj. :-)

Helena pravi ...

Ja, dekica je tudi pri meni že v uporabi. Pa kamin tudi :)
Lepe barve šala. Prav zanimiv zgleda. Na voščilnici je ravno dovolj rožic. Krasna je, z lepo mislijo.

Martina pravi ...

I ja sam upravo omotoana u dekicu dok pijem kavicu i čitam blogove..nažalost. Šal mi je predivan, i čestitka je isto divna, ali šal mi je nešto posebno.Sviđaju mi se boje.
Lp, Martina

Andreja L. pravi ...

Zelo lep šal si naredila in voščilnica v jesenskih barvah je čudovita! Ja, tole poletje res ni kaj prida .-)

Ne-Ja pravi ...

Super darilce za zimske dni, pa čeprav bi šal parv prišel že danes. Voščilnica ima misel ki tako elpodopolni celoto in res paše k rožicam. Upam, da bo do prejemnice prišla cela - imam namreč precej slabe izkušnje s pošto ne glede na to, da je bila kuverta obložena... Vsekakor pa čudoviti izdelki :)

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...