sreda, 1. julij 2015

Julijska objava

Evo me, še sem tu, ampak posledice čiščenja so še zmerja vidne na prstih :-) Uf kako paše malce osvežiti/zamenjati barve, zmetati kramo stran ali dati nekomu, ki bo še kaj uporabil ( no če bi me prejšnjo sredo vprašali, bi ne rekla tako). Kakorkoli, bili smo pridni in s skupnimi močmi skoraj vse postavili na svoje mesto, le ustvarjalnica je trenutno malce razsuta...na dveh koncih, saj čakamo omare, ki naj bi prišle drug teden in še nakupovalni izlet v Ikeo pade vmes . Jupi!



No eno stran sem si že spravil v red, no pospravila sem iz mize, da lahko kakšno malenkost naredim. A vendar mi vzame kar nekaj časa, saj vse iščem po škatlah, ki so v sosednjem prostoru ;-)Ampak lepo počasi vsak dan pregledam eno škatlo, dam na stran za društvo Sonček stvari, ki jih ne bom veš potrebovala in tisto kar je za smeti, gre v smeti.

Tile dve sta pa nastali že pred velikim pokom :-) Za učiteljici kot zahvalo za trud...Za Marjeto iz prvega in Darjo iz četrtega razreda.










Upam, da počasi uspem pogledati tudi po vaših blogih, pokomentirati izdelke in se vrniti v "stare" tire...

9 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

veliko užitkov ob pospravjanju in v ikeii, voščilnici sta pa kot vedno paša za oči, spoh te razmetane črke in sovica, sedeča na okvirju, so mi padli v oči.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Naj bo zabavno,
krasni voščilnici
lp Tamara

Helena pravi ...

Čisto pravi poletni projekt :) Naj bo hitro za tabo.
Zahvalnici sta čudoviti.

Vladuška pravi ...

Kako bo šele zdaj fino v osveženi in spremenjeni ustvarjalnici. Le pokaži nam kakšno fotko, ko bo gotovo. Sem radovedna :) Obe zahvalnici sta zelo lepi.

Ne-Ja pravi ...

Zagotovo bo luštno ustvarjati v novi delavnici :). Zahgvalnici sta čudoviti, tkao kot tudi vse preostale objave, ki sem jh zamudila pri tebi. Res si multipraktik, ki mu volej in idej nikoli ne zmanjka :)!

oldpunca pravi ...

He, he, veliki pok. Tale izjava pa je za desetko! :-))) Pridni in hitri ste bili. Se že veselim izdelkov iz nove ustvarjalnice. :-) Že v "stari" ti je šlo več kot odlično od rok, kar dokazujeta tudi tokratni lepotički. :-)

Unknown pravi ...

ooolala rusvaj:))) haha red in disciplina sta pol brlogeca:))) druga polovica pa hali:))

Martina pravi ...

Vidim, da si pridna tako in drugače. Čudoviti zahvalnici.

Zvonka pravi ...

Kako boste imeli zdaj lepo... Krasni zahvalnici. Lp

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca