sreda, 1. julij 2015

Julijska objava

Evo me, še sem tu, ampak posledice čiščenja so še zmerja vidne na prstih :-) Uf kako paše malce osvežiti/zamenjati barve, zmetati kramo stran ali dati nekomu, ki bo še kaj uporabil ( no če bi me prejšnjo sredo vprašali, bi ne rekla tako). Kakorkoli, bili smo pridni in s skupnimi močmi skoraj vse postavili na svoje mesto, le ustvarjalnica je trenutno malce razsuta...na dveh koncih, saj čakamo omare, ki naj bi prišle drug teden in še nakupovalni izlet v Ikeo pade vmes . Jupi!



No eno stran sem si že spravil v red, no pospravila sem iz mize, da lahko kakšno malenkost naredim. A vendar mi vzame kar nekaj časa, saj vse iščem po škatlah, ki so v sosednjem prostoru ;-)Ampak lepo počasi vsak dan pregledam eno škatlo, dam na stran za društvo Sonček stvari, ki jih ne bom veš potrebovala in tisto kar je za smeti, gre v smeti.

Tile dve sta pa nastali že pred velikim pokom :-) Za učiteljici kot zahvalo za trud...Za Marjeto iz prvega in Darjo iz četrtega razreda.










Upam, da počasi uspem pogledati tudi po vaših blogih, pokomentirati izdelke in se vrniti v "stare" tire...

9 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

veliko užitkov ob pospravjanju in v ikeii, voščilnici sta pa kot vedno paša za oči, spoh te razmetane črke in sovica, sedeča na okvirju, so mi padli v oči.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Naj bo zabavno,
krasni voščilnici
lp Tamara

Helena pravi ...

Čisto pravi poletni projekt :) Naj bo hitro za tabo.
Zahvalnici sta čudoviti.

Vladuška pravi ...

Kako bo šele zdaj fino v osveženi in spremenjeni ustvarjalnici. Le pokaži nam kakšno fotko, ko bo gotovo. Sem radovedna :) Obe zahvalnici sta zelo lepi.

Ne-Ja pravi ...

Zagotovo bo luštno ustvarjati v novi delavnici :). Zahgvalnici sta čudoviti, tkao kot tudi vse preostale objave, ki sem jh zamudila pri tebi. Res si multipraktik, ki mu volej in idej nikoli ne zmanjka :)!

oldpunca pravi ...

He, he, veliki pok. Tale izjava pa je za desetko! :-))) Pridni in hitri ste bili. Se že veselim izdelkov iz nove ustvarjalnice. :-) Že v "stari" ti je šlo več kot odlično od rok, kar dokazujeta tudi tokratni lepotički. :-)

Unknown pravi ...

ooolala rusvaj:))) haha red in disciplina sta pol brlogeca:))) druga polovica pa hali:))

Martina pravi ...

Vidim, da si pridna tako in drugače. Čudoviti zahvalnici.

Zvonka pravi ...

Kako boste imeli zdaj lepo... Krasni zahvalnici. Lp

Čestitka ob rojstvu

  Fantek je Spi na češnjevih cvetovih ...voščilo iz nove skladbe Zaklad... ... in naj srečna zvezda sije nanj... Galerija meseca aprila Najl...