petek, 14. avgust 2015

Čestitka za 60 let

Evo pa sje skoraj konec prvega delovnega tedna po dopustu. Kakorkoli obrneš, čas ni naš zaveznik, ne med dopustom, ne med delovnimi dni. Tudi v ustvarjalnici je pestro. Kar nekaj naročil čestitk in nakita me je pričakalo in z velikim veseljem sem se jih lotila.

Tale čestitka je nastala za sestrično moje tašče, šestdeset let bo praznovala in tast in tašča gresta jutri na praznovanje.

Tinine orhideje so zmeraj dobra izbira, ka ne?



V notranjosti žepek za denar...


 Seveda prijavljam čestitko v avgustovsko galerijo Najlepšega para. Orhideje - štampiljka in nožek, napis vse najboljše so iz Tinine trgovinice.

Preživite krasen vikend!

5 komentarjev:

Mojca pravi ...

zelo prisrčna! lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Še dobro da imamo to našo Tino in njen lepi par. Brez nje bi bilo res pusto v svetu papirčkanja. Orhideja je vsestranska in jo lahko vtakneš kamorkoli, pa bo vedno dobro izpadlo. Sorry za vse zamude pri komentiranju, žal je poleti pri meni vedno tako, sezona in ljudje na morju zahtevajo svoje, pa še internet je in ga ni. Zdaj menda bo ....JEEEE ...to pomeni bojni krik zadovoljstva. Danes bom pridna (itak dežuje, ne bo treba na plažo) bom vse prečekirala. Pri tebi bom itak naredila nadure, ker si najbolj pridna v ustvarjanju. čao

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna
lp Tamara

Vladuška pravi ...

Orhideje so vedno dobra ideja za rojstni dan.

Unknown pravi ...

ooooo pipi je:)))

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca