nedelja, 27. december 2015

Novoletne zahvalnice

Upam, da lepo preživljate praznike in upam tudi, da imate te vmesne dni do novoletnih praznikov proste in izkoriščate te lepe, snčne dni na polno...

Malce pred božičem, sem dobila malce nenavadno prošnjo za izdelavo 3 voščilnic, ki naj bodo obarvane malce novoletno, v smislu blagoslovljenih praznikov in če je možno v barvi vodomca. Če ne veste, kdo je vodomec...vodomec je ptiček, Vodomke pa zbor, ki ga vodi moja prijateljica in je imel v cerkvi 26. decembra koncert.

Tako je nastala tale zahvalnica za župnika...
In dve za gospe, ki sta nastopili kot gostji na koncertu...
Uživajte, mi 2 sva danes opravila en 12 km pohod. Sva šla na Svetino in bilo je res lepo, toplo, prav pasalo je po vseh teh "hranepolnih" dnevih. Pogled na celjsko kotlino in celjski grad

3 komentarji:

oldpunca pravi ...

Ni izziva, ki ga ti ne bi vrhunsko izvedla. :-) Zelo lepo si uporabila kombinacijo modre in rumene barve. Vse tri zahvalnice so čudovite. Župnik se gotovo igra z vrtečo zahvalnico. :-) Krasne fotke s pohoda. Midva sva včeraj premagala 20 km v krasnem vremenu po okoliških hribčkih skupaj s sodelavci. Noge so danes malo "čudne", ampak bo že... :-))

Vladuška pravi ...

Tole pa je bil poseben izziv, da si v takih barvah izdelala praznične voščilncie. Odlično si opravila z njim. Pohod na Svetino pa je super. Lepo je tam gor. Sem bila že večkrat, ker imam tam pokopane sorodnike.

Hali pravi ...

Vladka, a res? Svet je res majhen, naslednjič pa me obvezno pocukaj, ko boš v naših koncih...

Spremljevalci

Čestitke za okrogle obletnice

En tak mini mix vošilnic za okrogle obletnice Nekaj za moške, nekaj tematskih, nekaj splošnih z rožicami:-) ...