torek, 8. marec 2016

Maturantske čestitke

 Sezona maturantskih plesov se v našem koncu počasi izteka. Pokažem vam nekaj čestitk, ki so nastale... Vse so v obliki kuverte, kjer je v notranjosti prostor tudi za evre.
Polona, hvala za napise :-)

 

In dve za dekleti... 

Zvezda večera :-)
 

 

 

Rada jih izdelujem, te maturantske čestitke, ker se ob izdelavi spominjam svojega in lanskega sinovega, brezskrbnosti, vedoželjnosti, zabave.

In zabavno je bilo včeraj na jogi. Sem bila prepričana, da smo 108 pozdravov soncu delale predlani, a moj ljubi blog mi pravi, da je bilo to lani. In kakšni so občutki letos? Saj veste, leto starejše pa to. Malce me je skrbelo, ker me zadnje tedne boli levo zapestje, ampak sem si rekla, kolikor bom lahko bom. Pa padeš v ritem, razmišljaš o cilju, ki si si ga zadal, dihanju. Lani sem imela dan ali dva kar boleče mišice, letos nič. Bolj star, bolj nor? Kaj pa vem, vem samo, da mi vadba, druženje z mojimi puncami veliko pomeni in da redko, redko spustim kakšno vadbo. Naša Anita je eno veliko sonce, zmeraj nasmejana, pozitivna, zmeraj nas razveseli s kakšno zgodbico...

Drage moje, želim vam prekrasen prazničen dan. Naj vas razvajajo in razvajajte same sebe, zaslužimo si...

                       

10 komentarjev:

Andreja pravi ...

Krasne voščilnice si naredila in jih lepo sestavila :-))

Tudi tebi želim lep preostanek 8. marca!

Valerija pravi ...

Zelo lepe, všeč mi je napis na prvi. Krasno!

Renata pravi ...

Krasne so.

oldpunca pravi ...

Krasne kuverte si izdelala. Ne vem, zakaj se jih jaz še nisem lotila. :-) A zapestje te boli? Dobrodošla v klubu. :-)) Hvala za lepe želje za današnji dan in hvala, ker si se pridružila spremljevalcem mojega bloga. :-))

Vladuška pravi ...

Maturanti so bili gotovo zadovoljni, tako s tvojim izdelkom, kot z vsebino :) Vadba je super zadeva in te napolni z energijo.

*Urška* pravi ...

Toliko lepih stvari na enem kupu.Res si se potrudila za maturante.

Janja pravi ...

Lepo si jih okrasila. Lp

Helena pravi ...

Všeč so mi in prav gotovo so bili navdušeni tudi maturanti.

Tamara pravi ...

Zelo lepe so.

Unknown pravi ...

preprost špica:))) top od top:))

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca