sobota, 26. marec 2016

Morska beležka in nakit

Namesto čestitke beležka z morskim motivom.



 

In še ogrlica ter uhani.


Mmhm ne bi o tem, da slavljenka ni bila Alenka, ampak Špela. Ja takole imamo, če si človek ne zapiše, kar sliši po telefonu. 

Preživite krasno praznično soboto!
  

12 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Čudovita kombinacija. Zelo lepo darilo. Tole z imenom, se je tudi meni že zgodilo, tako da se nisem upala nasmejati pri branju objave ;-) Verjamem, da si rešila zagato!

Helena pravi ...

Ups, tudi meni se je že kdaj zgodilo kaj podobnega :) Verjetno si stvar rešila. Komplet je krasen in lepo barvo usklajen.

Cvetoči travnik pravi ...

Zelo lep komplet, lepe barve in super črke, pa tudi nakit zelo všečen. O imenu pa ne bi, sem imela že podoben primer. Verjamem, da si rešila:)) Lep pozdrav, Andreja V.

Damjana pravi ...

Zelo lep nakit in beležka. Barve so naravnost čudovite. Ja, kar hitro se pripeti kaj takšnega. Verjamem pa, da so naročniki razumeli in da ste zagato razrešili tako, da je bilo prav za vse. Pa lepe in mirne praznike želim.

Valerija pravi ...

Zelo lepa beležka in nakit. Prejemnica je bila gotovo navdušena!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Wauuuu
čudovito darilo
lepe praznične dni
Tamara

Renata pravi ...

Lepa barvna kombinacija, beležke in nakita.

oldpunca pravi ...

Alenka ali Špela, sploh ni pomembno. :-)) Beležka in nakit so fantastični.

Martina pravi ...

Uau, tole je pa kompletek čisto po mojem okusu. Vsi izdelki so čudoviti. Tudi mene kdaj obišče spominski škrat, ampak tudi takšne "napakice" nas delajo ljudi :)

Andreja pravi ...

Lepa beležka, nakit pa naravnost čudovit :-)) Krasne barve.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O madonca, kakšna zagata :( Pa tako čudovito darilo in beležka je res uuaau! K meni je pa danes pripotovala ena zelo lepa voščilnica in me pošteno in prijetno presenetia :) Hali, hvala :))
Ps: še eno podvprašanje: kakšno mašinco imaš, da narediš takle album? meni je to strašno všeč. Gledala sem nekega činča in bindit all, pa je kar drago tole, je treba pošteno razmislit.

moi pravi ...

Spet eno krasno darilo.

Voščilnica za krst

  Še ena je nastala, za deklico Patricijo v nežnih barvah in v notranjosti prostor za darilo. Galerija meseca aprila Najlepši par.