sobota, 24. september 2016

Poročni čestitki in bombonček

Sobote so tudi za poroke in malce razvajanja za vse vas, ki me spremljate, pišete komentarje in mi dajete eno posebno energijo za ustvarjanje in pisanje bloga. Tale objava danes je namreč že 1200 objava. Prva objava na tem naslov je bila 21. februarja 2011. He he prav zanimivo je pogledati, kako se spreminjajo izdelki, moda, kako človek pade v eno drugo dimenzijo :-) In nekje na poti najdeš svojo ljubezen. To je zadnja leta pri meni definitivno papir...

Poročni v zlatem, oz. naj se nekaj sveti, je bilo naročilo

 

In na koncu še bombonček... za vse vas, ki boste pustili komentar pod to objavo.

 Časa imate do 30. 9.2016 do 8. ure zjutraj.

 Potem pa izžrebam nekoga, ki bo prejel paket presenečenja :-)

Hvala vam za virtualna druženja, ideje, pohvale...
 

15 komentarjev:

Vladka pravi ...

Krasni kuvertici sta nastali Hali. Čestitke za tako lepo število objav, verjamem da jih bo še 10x toliko :)

*Urška* pravi ...

Čestitke za tako lepo število objav.Prav občudujem in se čudim,kako ti uspe narediti toliko voščilnic.Kot bi jih stresala iz rokava :) Želim ti še veliko ustvarjalnih uric.
Tile dve kuverti sta pa prav simpatični.

Damjana pravi ...

Ja, vse smo začele...kje pa drugje kot na začetku :) Lepo si začela, v svojem slogu tudi nadaljuješ. Si navdih tudi za moje izdelke in rada pokukam v tvoj ustvarjalni kotiček. Želim ti še nešteto takšnih in drugačnih izdelkov...ker so ravno takšni tudi najboljši. Pozdravček. Damjana

moi pravi ...

Opa, to pa ni kar tako - 1200 objav pomeni 1200 in več izdelkov, saj velikokrat pokažeš več izdelkov hkrati. Kot tudi tokrat. Lepi poročni čestitki.

Renata pravi ...

Simpatični, poročni kuverti. O moj bog, to pa je številka. Saj ni čudno, če pa komaj dohajam objave. Imam občutek, da pri tebi čas drugače teče, oziroma ima dan več kot 24 ur. Želim ti še veliko, veliko objav. Lepo te je spremljati. Samo tako naprej.

Tina Z. pravi ...

te tvoje kuverte so fenomenalne! in pa toliko objav, te prav občudujem, kako ti uspe toliko in tako lepo ter dodelano ustvarjati, res si prava mojstrica!

Valerija pravi ...

Prava mojstrica tovrstnih kuvert si. Vedno znova jih občudujem, saj so izdelane tako natančno in premišljeno, da jih je veselje pogledati. Tudi tokrat je tako!
Čestitke za tako lepo število objav in naj jih bo še veliko.
Lp

Unknown pravi ...

ulala 1200 :))
no bi jaz rekla enim pac ne zmanjka idej....... pa bodo potrebovali se 1200 objav hiihi jupiiii
dajmo babe ne se dat:)))

Goga pravi ...

Vidim, da tudi na vašem koncu poročna mrzlica še ni minila. Zelo lepi koverti si naredila, jaz se jih že predolgo nisem lotila.
Pa še čestitke za zavidljivo število objav in izdelkov, ki si jih v njih pokazala. Rada zaidem k tebi, tvoji papirnati izdelki so tudi meni velikokrat v navdih.

oldpunca pravi ...

Čestitke za tako veliko število objav! Kuvertica je čudovita, kakor vsi tvoji izdelki. Pridna si, kot čebelica. :-) Meni pa tudi velika vzornica.:-)

Danica pravi ...

Tudi z moje strani iskrene čestitke za tako visoko število objav. Res ne vem kako ti uspe :)
Kuverti sta res luštni.

Anonimni pravi ...

Čestitke iz srca za tako lepo število objav - ne le količinsko, temveč tudi vsebinsko bogatih :-) Ovojnci sta čudoviti - tako skladni in barvno usklajeni. Čeprav nisem ljubiteljica roze barve mi je tvoja roza izvedba zeloooo všeč. Še enkrat čestitke, Majda

mimoza pravi ...

Krasni kuverti in čestitke za tako lepo število objav! Vedno zelo rada pokukam k tebi in občudujem tvoje krasne izdelke.

Helena pravi ...

1200 objav, polnih krasnih stvari in mojstrovin, ni mačji kašelj. Čestitam ti za zavidljivo visoko številko. Pa le še tako naprej ...
Poročni kuverti sta prekrasni. Nežni in super sestavljeni.

Maja pravi ...

Uf, že toliko objav!!! In do danes še dve povrhu. Čestitke in še na mnogo objav! Tudi ti dve kuvertici sta zelo lepi, romantični. Še posebno se mi dopade tista z golobčkoma.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca